Οι γυναίκες έλκονται σεξουαλικά από τους δυνατούς άνδρες

Οι γυναίκες έλκονται σεξουαλικά από τους δυνατούς άνδρες


Τα χαρακτηριστικά των ανδρών που έλκουν περισσότερο τις γυναίκες εντόπισε μια μελέτη ερευνητών πανεπιστημίου της Αυστραλίας

Οι γυναίκες έλκονται σεξουαλικά από τους δυνατούς άνδρες
Οι άνδρες που δείχνουν ότι έχουν φυσική δύναμη φαίνεται ότι ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες, σύμφωνα με νέα μελέτη του πανεπιστημίου Γκρίφιθ της Αυστραλίας. 

Οι ερευνητές προσπάθησαν να εντοπίσουν ποια χαρακτηριστικά των ανδρών ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες. Στη μελέτη εντόπισαν ότι ο παράγοντας της φυσικής δύναμης κυριαρχεί. 

Η έρευνα έγινε με τη μέθοδο των συνεντεύξεων σε 150 γυναίκες. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι θα μπορούσαν να προβλέψουν σχεδόν πόσο ελκυστικός είναι ένας άνδρας με βάση τρία στοιχεία: πόσο δυνατός δείχνει, πόσο ψηλός είναι και πόσο λεπτός είναι. 

Κλείσιμο
Οι επιστήμονες διεξήγαγαν δύο διαφορετικά πειράματα, κατά τη διάρκεια των οποίων έδειξαν ολόσωμες φωτογραφίες ανδρών σε κάθε συμμετέχουσα. Κάθε γυναίκα αξιολόγησε τα επίπεδα φυσικής αντοχής των ανδρών και αξιολόγησε την ελκυστικότητά τους. 

Κάποιες γυναίκες προτίμησαν πρόσωπα θηλυπρεπή. Ωστόσο σχεδόν όλες έδειξαν προτίμηση σε όσους δείχνουν ότι είναι φυσικά δυνατή, σε αντίθεση με αυτούς που δείχνουν ότι είναι αδύναμοι. 

Οι πιο δυνατοί άνδρες που περιείχαν τα δείγματα των φωτογραφιών καταχωρήθηκαν από τις γυναίκες ως οι πιο ελκυστικοί. 

Περαιτέρω ανάλυση των αποτελεσμάτων έδειξε ότι οι ψηλοί και αδύνατοι άνδρες προτιμούνται επίσης από τις γυναίκες. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης