Nomads: Στον Μαυρίδη το έπαθλο των 10 χιλιάδων ευρώ και το ταξίδι με την παρέα του!

Nomads: Στον Μαυρίδη το έπαθλο των 10 χιλιάδων ευρώ και το ταξίδι με την παρέα του!

Με καλό σημάδι και αρκετή τύχη ο γνωστός παρουσιαστής πήρε το σημερινό βραβείο και έφυγε να διασκεδάσει με τους Αναδιώτη και Κατσινόπουλο

Nomads: Στον Μαυρίδη το έπαθλο των 10 χιλιάδων ευρώ και το ταξίδι με την παρέα του!
Ημέρα χαλάρωσης αλλά και ευκαιρίας για έξτρα χρήματα ήταν η σημερινή για τους παίκτες του Nomads. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα με δύο συνεχόμενες αποχωρήσεις και εν αναμονή της επόμενης - την Πέμπτη - η δοκιμασία που τους περίμενε απόψε ήταν Επάθλου. 

Οι παίκτες μέσα από μία σειρά «αγωνισμάτων» που χρειάζονταν αποκλειστικά καλό σημάδι - και λίγη τύχη - έπρεπε να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσαν. Στον πρώτο γύρο ο Κωνσταντίνος Οροκλός αποδείχθηκε ασυναγώνιστος και τερμάτισε με διαφορά από τους υπόλοιπους, ενώ ακολούθησαν οι Νίκος Αναδιώτης και Γιώργος Μαυρίδης. Αυτή ήταν και η τριάδα του ημιτελικού.

Σε αυτό το σημείο ο Οροκλός «έπεσε» στην απόδοσή του, με αποτέλεσμα ο σταθερός Αναδιώτης και ο Μαυρίδης να τον νικήσουν και να φτάσουν στον τελικό.

Κλείσιμο
Οι δύο κολλητοί δεν έκαναν... εκπτώσεις στο τελευταίο στάδιο βάζοντας τα δυνατά τους για να κερδίσουν σε έναν αγώνισμα, στο οποίο έπρεπε να πετούν καρύδες σε ένα ψηφιδωτό (σαν παζλ) και να ρίξουν 25 κύβους. Αν και ο Αναδιώτης ξεκίνησε δυναμικά, κόλλησε στον τελευταίο κύβο, με τον Μαυρίδη να κάνει την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη και το μεγάλο βραβείο!



Ένα σεντούκι με 10 χιλιάδες ευρώ και ένα ταξίδι με διάφορα happenings με δύο ακόμη παίκτες επιλογής του ήταν το μεγάλο βραβείο και φυσικά ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να επιλέξει τους κολλητούς του Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Κατσινόπουλο. Πάντως, έσπευσε να απολογηθεί στη Δήμητρα, φανερά αμήχανος που δεν μπορούσε να πάρει κι εκείνη μαζί του, καθώς αποτελεί και αυτή μέλος του στενού κύκλου του στο παιχνίδι. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης