Η πεθερά του πρίγκιπα Χάρι στους δρόμους του Λος Άντζελες με... παντόφλες!

Η πεθερά του πρίγκιπα Χάρι στους δρόμους του Λος Άντζελες με... παντόφλες!

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει ότι οι παπαράτσι καραδοκούν για μια φωτογραφία της 

Η πεθερά του πρίγκιπα Χάρι στους δρόμους του Λος Άντζελες με... παντόφλες!
Από τα τέλη Νοεμβρίου, όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν επίσημα τους αρραβώνες τους, όπως ήταν αναμενόμενο, οι προβολείς της δημοσιότητας έπεσαν, όχι μόνο επάνω στην γοητευτική Αμερικανίδα ηθοποιό, αλλά και στα μέλη της οικογένειάς της.

Καθώς οι γονείς της μέλλουσας Δούκισσας του Σάσεξ χώρισαν όταν εκείνη ήταν έξι ετών, η όμορφη Μέγκαν δέθηκε περισσότερο με την μητέρα της, την 61χρονη Αφροαμερικανή Ντόρια Ράγκλαντ, δασκάλα γιόγκα, που ζει στο Λος Άντζελες. Έτσι, άλλωστε, εξηγείται και το γεγονός πως τον Σεπτέμβριο, στην τελετή λήξης των Αγώνων Invictus Games, ο πρίγκιπας Χάρι εθεάθη στις κερκίδες των επισήμων έχοντας στο πλευρό του, όχι μόνο την Μέγκαν, αλλά και την μητέρα της.

Κλείσιμο


Ίσως, όμως, η μητέρα της πρωταγωνίστριας του δικαστικού δράματος Suits να μην έχει ακόμα συνειδητοποιήσει πως η κόρη της, μετά την επίσημη αναγγελία των αρραβώνων της με τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας και καθετί που την αφορά γίνεται αμέσως «είδηση».



Αυτό συνέβη και την Παρασκευή το βράδυ, όταν η πεθερά του πρίγκιπα Χάρι βγήκε από το σπίτι της στο Λος Άντζελες με τις παντόφλες για να πάρει τα ρούχα της από γειτονικό καθαριστήριο! Οι παπαράτσι, που καραδοκούν στη γειτονιά της Ντόρια Ράγκλαντ, είχαν την ευκαιρία να την φωτογραφίσουν με μια εμφάνιση που είναι αλήθεια ότι δεν ταιριάζει στην «συμπεθέρα» της βασίλισσας Ελισάβετ.



Σε αντίθεση με την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ, κάνει πάντα κομψές και προσεγμένες εμφανίσεις ενώ έχει κατά καιρούς γραφτεί πως ήταν εκείνη που συμβούλευσε την κόρη της, πώς να κατακτήσει την καρδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης