Nomads: Στην Αποστολία η ασυλία, υποψήφιοι για αποχώρηση Βασιλική, Δήμητρα και Αλεξάνδρου

Nomads: Στην Αποστολία η ασυλία, υποψήφιοι για αποχώρηση Βασιλική, Δήμητρα και Αλεξάνδρου

Η γνωστή τραγουδίστρια κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα την ατομική ασυλία - Της έβγαλαν το καπέλο οι υπόλοιποι παίκτες

Nomads: Στην Αποστολία η ασυλία, υποψήφιοι για αποχώρηση Βασιλική, Δήμητρα και Αλεξάνδρου
Δύο εβδομάδες απέμειναν για τον μεγάλο τελικό του Nomads και οι παίκτες, που βρίσκονται πλέον όλοι στην παραλία, βάζουν τα δυνατά τους ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι έως το τέλος.

Στο σημερινό αγώνισμα οι παίκτες έπρεπε να πάρουν τρία σωσίβια από μία κατασκευή που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα και περνώντας κάτω από ένα δίχτυ να φτάσουν στην παραλία, όπου έπρεπε να πετάξουν και να βάλουν τα σωσίβια σε αντίστοιχες κατασκευές. Οι τέσσερις θα περνούσαν στον ημιτελικό και οι υπόλοιποι θα αγωνίζονταν για το ποιος θα γλίτωνε την υποψηφιότητα για αποχώρηση.

Από τον τελικό αποκλείστηκαν οι Γιώργος Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Οροκλός, Δήμητρα Φραντζή και Βασιλική Μιλλούση. Οι δύο άντρες δεν άφησαν περιθώρια στις δύο κοπέλες και τις απέκλεισαν, χρήζοντας τες αυτόματα υποψήφιες μονομάχους, με την Δήμητρα να βάζει τα κλάματα και τον Μαυρίδη να προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Κλείσιμο
Από τους παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό, η Αποστολία Ζώη αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά πολύ σκληρή για να... χάσει και πέρασε στον τελικό μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη, αφήνοντας τους Γιώργο Κατσινόπουλο και Δημήτρη Αλεξάνδρου να αναρωτιούνται πώς κατάφερε για ακόμη μία φορά να περάσει η γνωστή τραγουδίστρια!

Και αφού έφτασε μέχρι τον τελικό, δεν θα μπορούσε να σπάσει την... παράδοση και να χάσει! Η Αποστολία για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, μετά την ένωση των ομάδων, πήρε την ατομική ασυλία και το λευκό περικάρπιο, με όλους τους παίκτες να την εκθειάζουν για την απόδοσή τους.



Ακολούθησε το συμβούλιο των παικτών, για να ψηφιστεί ο τρίτος παίκτης που θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συγκέντρωσε τέσσερις ψήφους και φόρεσε το μαύρο περικάρπιο για ακόμη μία φορά, έχοντας όμως στο παρελθόν βρει τον τρόπο να ξεφεύγει κερδίζοντας την μονομαχία.



Πριν από το παιχνίδι Ασυλίας, είχε προηγηθεί ένα βράδυ ξεφαντώματος, το τελευταίο στη βίλα, όπου παρευρέθηκαν όλοι οι παίκτες και έφαγαν, ήπιαν και τραγούδησαν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μετά το γλέντι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκρυβε μία έκπληξη στους παίκτες: έπρεπε να ολοκληρώσουν μία δοκιμασία - να κρατήσουν όσο μπορούν περισσότερο μία καρύδα με απλωμένο χέρι και ξαπλωμένοι - και ο νικητής θα κέρδιζε 10.000 ευρώ! Μετά από σχεδόν τρεις ώρες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατάφερε να πάρει τα χρήματα, αφού ο Γιώργος Κατσινόπουλος δεν άντεξε, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είχαν εγκαταλείψει νωρίτερα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης