H Fergie αποκάλυψε τον εθισμό της στα ναρκωτικά

H Fergie αποκάλυψε τον εθισμό της στα ναρκωτικά

«Μου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τα χημικά του συγκεκριμένου ναρκωτικού να φύγουν από τον εγκέφαλό μου, ώστε να σταματήσω να βλέπω πράγματα που δεν υπήρχαν», περιγράφει η διάσημη τραγουδίστρια 

H Fergie αποκάλυψε τον εθισμό της στα ναρκωτικά
Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η τραγουδίστρια Fergie έκανε για πρώτη φορά σημαντικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες έζησε.

H διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στη διαδικτυακή εφημερίδα «i» και εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά τον εθισμό της στα ναρκωτικά. 

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε αναλυτικά στο θέμα και εξομολογήθηκε τα όσα πέρασε και τις επιπτώσεις που είχε.

Κλείσιμο
«Στην χειρότερή μου φάση, βασανιζόμουν από ψυχώσεις και άνοια. Είχα ψευδαισθήσεις σε καθημερινή βάση. Μου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τα χημικά του συγκεκριμένου ναρκωτικού να φύγουν από τον εγκέφαλό μου, ώστε να σταματήσω να βλέπω πράγματα που δεν υπήρχαν», περιγράφει η Fergie και συνεχίζει: «Απλά καθόμουν και έβλεπα στο άκυρο… μία μέλισσα ή έναν λαγό. Το θέμα με τα ναρκωτικά είχε πάρα πολύ πλάκα… μέχρι που σταμάτησε να έχει. Αλλά ξέρεις κάτι; Ευχαριστώ την ημέρα που μου συνέβη αυτό. Γιατί αυτή είναι η δύναμή μου, η πίστη μου, η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης