«Καυτή» αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα με το advent calendar του LOVE

«Καυτή» αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα με το advent calendar του LOVE

Φέτος στη σειρά των γιορτινών και σέξι βίντεο του περιοδικού θα πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Kendall Jenner, Bella και Gigi Hadid, Kate Upton και Ashley Graham

«Καυτή» αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα με το advent calendar του LOVE
Η κυκλοφορία του advent calendar του περιοδικού LOVE, το οποίο μετρά αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα έθιμα του διαδικτύου.



Κλείσιμο
Κάθε χρόνο, μερικά από τα πιο διάσημα, λαμπερά και σέξι μοντέλα της διεθνούς πασαρέλας πρωταγωνιστούν στη σειρά των βίντεο που δημοσιεύει καθημερινά το περιοδικό μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, «υμνώντας» τη γυναικεία ομορφιά και τον δυναμισμό του «ωραίου φύλου».



Σήμερα, την πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα, κυκλοφόρησε το teaser του πολυαναμενόμενου advent calendar, που αναμένεται να είναι πιο σέξι από κάθε άλλη χρονιά.



Όπως μπορεί κανείς να δει στο καυτό κλιπ, φέτος θα μας κάνουν «παρέα» μέχρι τις γιορτές εντυπωσιακά και παγκόσμιας φήμης μοντέλα όπως οι Kendall Jenner, Bella και Gigi Hadid, Kate Upton και Ashley Graham, σε φωτογραφήσεις που αναμένεται να συζητηθούν.



Η φετινή 7η έκδοση, όπως μπορεί να δει κανείς από το trailer, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τον δυναμισμό των γυναικών, τοποθετώντας τις σε ένα σχεδόν αθλητικό πλαίσιο και έχοντας ως επίσημο hashtag της το #staystrong.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης