Nomads: Νέα νίκη για τους «κόκκινους», αλλά «βγήκαν τα μαχαίρια»!

Nomads: Νέα νίκη για τους «κόκκινους», αλλά «βγήκαν τα μαχαίρια»!

Απίστευτο σερί «τρέχουν» οι Νομάδες της Φωτιάς, οι οποίοι όμως δείχνουν ότι μόνο τυπικά ανήκουν στην ίδια ομάδα - Στο στόχαστρο βρέθηκαν Μαυρίδης, Αναδιώτης και Χατζηιωάννου

Nomads: Νέα νίκη για τους «κόκκινους», αλλά «βγήκαν τα μαχαίρια»!
Το σημερινό αγώνισμα της Επικοινωνίας αποδείχθηκε ανταγωνιστικό για τις δύο ομάδες, το πρώτο μετά από καιρό, όμως και πάλι οι Νομάδες
της Φωτιάς ήταν εκείνοι που έφυγαν χαμογελαστοί από τον στίβο.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον τρυαματισμό της Δήμητρας Φραντζή, η οποία έσπασε τη μύτη της. Οι παίκτες έπρεπε να φοράνε μάσκα και έτσι δεν έβλεπα τίποτα, βασιζόμενοι αποκλειστικά στις οδηγίες του αρχηγού τους. Η Δήμητρα Φραντζή σε κάποια στιγμή χτύπησε δυνατά με το κεφάλι της πάνω σε ένα ξύλο και ζαλίστηκε. 

Κλείσιμο
Αμέσως πήγε κοντά της η γιατρός της παραγωγής και την εξέτασε, διαπιστώνοντας ότι η πάικτρια έσπασε την μύτη της και δεν μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται. Την θέση της πήρε στο αγώνισμα ο Λευτέρης Παρασκευάς.

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 10-7 συνεχίζοντας ένα απίστευτο σερί λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων και την μετατροπή του αγώνα σε ατομικό.


Απίστευτες κόντρες και ατάκες μεταξύ των «κόκκινων»

Η απόφαση του Γιώργου Μαυρίδη, του Νίκου Αναδιώτη και του Λευτέρη Χατζηιωάννου να παραμείνουν στο σπίτι και να μην συμμετέχουν στην αποστολή που ανέθεσε η παραγωγή στην ομάδα της Φωτιάς προκειμένου να ξεκουραστούν, προκάλεσε τις αντιδράσεις από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν τον αγώνα αναφέρθηκε στο περιστατικό η σύγκρουση ανάμεσα στους παίκτες ήταν για ακόμα μια φορά σφοδρή δείχνοντας πως η ρήξη ανάμεσα τους είναι οριστική και πως το μόνο που έχουν να περιμένουν είναι η ένωση, μιας και πλέον δεν λειτουργούν ως ομάδα.

«Πίσω στην Ελλάδα. Θα μείνουν όσοι μπορούν και αντέχουν. Λοιπόν Αλεξάνδρου πάμε αγάπη μου γλυκιά να χτίσουμε εμείς και άσε τα γυναικόπαιδα πίσω» είπε ο Οροκλός, τονίζοντας: «Το Nomads είναι δύσκολο, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Αν κάποιος δεν μπορεί, ας γυρίσει σπίτι του. Ας το πάρει κάποιος που αντέχει στην τελική. Είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Δεν μπορεί να κάθεται να ξεκουράζεται, να τραβάει ένας κουπί και στο τέλος να τον πετύχει ξεκούραστο σε ένα αγώνισμα και να τον στείλει σπίτι του. Το θεωρώ άδικο. Βέβαια η ζωή είναι άδικη. Θα το ζήσουμε και αυτό».

Η Χριστίνα Κολέτσα δήλωσε: «Αμα είναι τα γυναικόπαιδα να μην μπορούν να κάνουν τίποτα ας κάτσουν σπίτια τους».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε: ««Βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω σε οτιδήποτε σκληρό και αν συμβεί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης