Αυτός είναι ο 19χρονος που φιλούσε με πάθος η Μάλια Ομπάμα

Αυτός είναι ο 19χρονος που φιλούσε με πάθος η Μάλια Ομπάμα

Ο Βρετανός δευτεροετής του Χάρβαρντ θεωρείται «κελεπούρι» μεταξύ των φοιτητριών

Αυτός είναι ο 19χρονος που φιλούσε με πάθος η Μάλια Ομπάμα
Ο φοιτητής που «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να φιλάει με πάθος την πρώην «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ Μάλια Ομπάμα πριν από έναν αγώνα φούτμπολ το περασμένος Σάββατο είναι ένας γοητευτικός δευτεροετής φοιτητής από τη Βρετανία που θεωρείται μάλιστα... «κελεπούρι» μεταξύ των φοιτητριών του Χάρβαρντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail πρόκειται για τον Rory Farquharson, που φοιτούσε σε ένα από τα πιο ακριβά και ελιστικά ιδιωτικά σχολεία στη Βρετανία προτού γίνει δεκτός στο Χάρβαρντ και γνωρίσει την γοητευτική και αυθόρμητη Μάλια στο δεύτερο έτος των σπουδών του.

Κλείσιμο



Το περασμένο φθινόπωρο ο 19χρονος είχε ποστάρει μια φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει στο διάσημο Πανεπιστήμιου του Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης και τη σύντομη λεζάντα «Ξεκινάμε πάλι». Ωστόσο δεν είχε ιδέα ότι λίγους μήνες αργότερα ένα φιλί του με την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ θα τον έφερνε στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών ΜΜΕ.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail o 19χρονος νέος είναι ιδιαίτερα ευφυής και δημοφιλής. Στο σχολείο του στη Βρετανία είχε ψηφισθεί «επικεφαλής» των μαθητών (Head of School), ένας τίτλος που απονέμεται από τους διευθυντές των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της συγκεκριμένης χώρας στους μαθητές με τις υψηλότερες ακαδημαϊκές επιδόσεις και το μεγαλύτερο κοινωνικό χάρισμα.

 Οι «επικεφαλής» αυτοί λειτουργούν ως σύνδεσμοι μεταξύ των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού και γι' αυτόν τον λόγο πρόκειται συνήθως για εξαιρετικά υπεύθυνα και σοβαρά άτομα.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει ο ίδιος ο Farquharson στους λογαριασμούς του στα social media, ενδιαφέρεται να ακολουθήσει καριέρα στον τραπεζικό κλάδο, βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του.

Πάντως, ο 19χρονος ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή να δώσει εξηγήσεις στον δυνάμει... «πεθερό» του, αφού η Daily Mail ανακάλυψε ότι ο νεαρός ακολουθεί μεν τον Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, αλλά προς το παρόν «σνομπάρει» τον Μπαράκ Ομπάμα. 

Αυτό σημαίνει ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει έναν ακόμη λόγο για να αντιπαθήσει τον Βρετανο... «γαμπρό» του, εκτός φυσικά από το γεγονός ότι φιλούσε το κοριτσάκι του δημοσίως!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης