Ποιος Καραμανλής; Δείτε ποιος είναι ο αληθινός μάστορας του photo-bombing

Ποιος Καραμανλής; Δείτε ποιος είναι ο αληθινός μάστορας του photo-bombing

Είναι Βέλγος και δηλώνει με περισσή περηφάνια μέτριος σε όλα. Εκτός από το τρολάρισμα. Εκεί είναι απλά ο καλύτερος!

Ποιος Καραμανλής; Δείτε ποιος είναι ο αληθινός μάστορας του photo-bombing
Το ανέμελο πέρασμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή μπροστά από την ηθοποιό Ζέτα Δούκα
την ώρα που εκείνη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες στο περιθώριο της πρεμιέρας της ταινίας “Καζαντζάκης” έλαβε εύλογα τιμές viral.

Κλείσιμο


Ωστόσο, υπάρχουν καλύτερα και πιο έμπειρα τρολ στο photo-bombing. Όπως ο “μέτριος Ρομπ”. Ποιος είπε ότι το Βέλγιο παράγει μόνο μπίρες και γραφειοκράτες για τη στελέχωση των υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Βγάζει και κάτι τρολ-τεφαρίκια σαν τον αγνώστων λοιπών στοιχείων Ρομπ. 



Ο άνθρωπος χωρίς ιδιότητες, χωρίς κάποιον λόγο να τον προσέξεις στον δρόμο,  χωρίς σαφή ταυτότητα και επαγγελματικό προσανατολισμό είναι εκείνος που αποδομεί εξαίσια τις φωτογραφίες των όπου γης celebrities. Το μεγαλύτερο ταλέντο του είναι να ξεφυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν. Δηλαδή ανάμεσα στην Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ, πλάι στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, αγκαλιά στον Ράιαν Ρέινολντς, απέναντι στην Έλεν Ντε Τζενέρες. Όχι, ο Ρομπ είναι πολύ μέτριος για να έχει παρτίδες με τη θεωρούμενη crème de la crème της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος, των media και της πολιτικής. Ωστόσο είναι αστέρι στο photoshop. Γι’ αυτό και καταφέρνει να τρυπώνει με μαστοριά σε κατά τα άλλα τέλειες celebrity στιγμές και να τις “λαβώνει” με τρόπο ξεκαρδιστικό.



Ο ίδιος λέει ότι ξεκίνησε να “εισβάλλει” σε ξένα στιγμιότυπα και να τα δημοσιεύει κατόπιν στον Instagram λογαριασμό του (@averagerob) από βαρεμάρα ενώ υποστηρίζει πως σκοπός του δεν είναι να προσβάλλει, να εξευτελίσει ή να απομυθοποιήσει τους όπου γης διασήμους, αλλά να δώσει χαρά και ζωή στις φωτογραφίες τους. Άλλωστε πιστεύει πως η πλειονότητα των celebrity στιγμιότυπων που αναπαράγονται πλέον διαρροϊκά στα κοινωνικά δίκτυα είναι πολύ τέλειες για να είναι αληθινές. Γι’ αυτό και εκείνος φροντίζει να τις μπολιάζει με ατόφια “ανθρωπίλα”. Τη δική του. Όσο για το μυστικό της επιτυχίας του; Ο μέτριος Ρομπ έχει έναν απαράβατο κανόνα. Να δείχνει όσο πιο κοντά στον εαυτό του μπορεί στις φωτογραφίες που μιξάρει με τα αληθινά celebrity στιγμιότυπα. Έτσι θεωρεί πως θα ρίξει άπλετο φως στην -όχι και τόσο κρυφή ζωή- των διασημοτήτων.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης