Nomads: Νίκη των «κόκκινων», προς αποχώρηση κι άλλος παίκτης των Ωκεανών!

Nomads: Νίκη των «κόκκινων», προς αποχώρηση κι άλλος παίκτης των Ωκεανών!

Η επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη στους «μπλε» δεν έφερε τύχη στην ομάδα, ούτε έτυχε ιδιαίτερης υποδοχής εκτός από τον Γιώργο Κατσινόπουλο

Nomads: Νίκη των «κόκκινων», προς αποχώρηση κι άλλος παίκτης των Ωκεανών!
Για ακόμη μία φορά οι αθλητές του Nomads δεν μπόρεσαν να δείξουν τα προσόντα τους στον στίβο αγωνισμάτων του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα οι σελέμπριτις να πάρουν ξανά τη νίκη στην Ασυλία και να περάσουν ξένοιαστα την τελευταία εβδομάδα τους σαν ομάδα στη βίλα.

Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη, το οποίον οι Νομάδες της Φωτιάς αποφάσισαν ότι δεν χρειάζονται στην ομάδα τους και τον έστειλαν στους Ωκεανούς, δεν έφερε τύχη στην μπλε ομάδα. Με μοναδικούς παίκτες που προσπάθησαν και πήραν νίκες τους Λευτέρη και Μάνο, οι Ωκεανοί δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν τους σαφώς γρηγορότερους και πιο συγκεντρωμένους «κόκκινους», με αποτέλεσμα το τελικό 10-3 να έρθει φυσιολογικά.

Την τελευταία νίκη μάλιστα, την οποία πήρε ο Γιώργος Μαυρίδης, την πανηγύρισε έντονα ο ίδιος, αγκαλιά με τον Νίκο Αναδιώτη.

Κλείσιμο
Η επαναφορά του Ζαμπίδη στο παιχνίδι δεν έγινε αποδεκτή με χαρά από όλους, με τον Μάνο Πίντζη να δηλώνει ξεκάθαρα: «Δεν χαρήκαμε όλοι με την επιστροφή του Μιχάλη και δεν μου αρέσει η υποκρισία». Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην συνέχεια πήρε τον λόγο και μίλησε για την συμπεριφορά των πρώην συμπαικτών του και τόνισε ότι τα αφήνει όλα πίσω, ενώ μετά από σκέψη αποφάσισε να μην είναι τόσο προστατευτικός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης