Η Μάρθα Καραγιάννη υπερασπίζεται την Μαρία Κορινθίου: Μην σοκάρεστε που είδατε λίγο στήθος

Η Μάρθα Καραγιάννη υπερασπίζεται την Μαρία Κορινθίου: Μην σοκάρεστε που είδατε λίγο στήθος

«Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους,  αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της» το μήνυμα της μεγάλης ηθοποιού


Η Μάρθα Καραγιάννη υπερασπίζεται την Μαρία Κορινθίου: Μην σοκάρεστε που είδατε λίγο στήθος
Στο πλευρό της Μαρίας Κορινθίου επέλεξε να βρεθεί η μοναδική ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη, δίνοντας μία σκληρή απάντηση σ' όλους όσους βιάστηκαν να επικρίνουν τη 37χρονη ηθοποιό για την τόπλες εμφάνισή της.

Σχεδόν 50 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας «Γοργόνες και μάγκες», το έργο αυτό ανεβαίνει σήμερα με το ίδιο σενάριο στο ανακαινισμένο θέατρο Broadway σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη. Στο ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη βρίσκεται πλέον η Μαρία Κορινθίου, προκαλώντας πολλά σχόλια λόγω της αποκαλυπτικής εμφάνισής της στο φινάλε της παράστασης.

Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε έντονη κριτική για την τόπλες εμφάνισή της, αλλά η απάντηση της Μάρθας Καραγιάννη ήταν άμεση και σκληρή.

Κλείσιμο
Η ίδια θέλοντας να την στηρίξει, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της καλής της φίλης και συνεργάτιδας Δώρας Δούμα το ακόλουθο κείμενο:

«Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της, ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι. Και γιατί να μοιάζει με το δικό μου και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος.  Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους,  αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της … και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα την Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι  πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία ... »

Το συγκεκριμένο post μάλιστα το αναδημοσίευσε και η ίδια η Μαρία Κορινθίου στα Instagram stories της.







Βίντεο από την ταινία «Γοργόνες και μάγκες»:


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης