Όταν ο Στιβ Αόκι συνάντησε τη Σελίν Ντιόν

Όταν ο Στιβ Αόκι συνάντησε τη Σελίν Ντιόν

Με μία απόλυτα ανατρεπτική εμφάνιση η Καναδή ντίβα εμφανίστηκε να χορεύει υπό τα «σκρατσαρίσματα» του κορυφαίου dj με το πλήθος να παραληρεί 

Όταν ο Στιβ Αόκι συνάντησε τη Σελίν Ντιόν
Επιλέγει πάντα εμφανίσεις που ταιριάζουν στο στυλ που έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια. Αυτές της σοβαρής και πολύ elegante τραγουδίστριας η οποία υπηρετεί αυστηρά το ρεπερτόριό της σε χώρους που η ίδια επιλέγει και που φυσικά συνάδουν με όλη την αισθητική της εικόνας της.

Κι όμως, η Σελίν Ντιόν αποφάσισε να τα ανατρέψει όλα και να κάνει τη απόλυτη έκπληξη.
Ολα άρχισαν από την στιγμή που ένας από τους κορυφαίους dj του κόσμου, ο Στιβ Αόκι αποφάσισε να την συναντήσει. 

Ο λόγος ήταν ότι εδώ και δύο χρόνια σε όλες τις συναυλίες του παίζει το "Μy heart will go on" της απόλυτης ντίβας και γίνεται πανζουρλισμός.
Κλείσιμο

Έτσι λοιπόν πήγε και τη βρήκε στο Caesar's Palace (όπου παίζει η Ντιόν) και της έδειξε τί γίνεται στις συναυλίες του. 

Αρχικά οι εκφράσεις της έδειξαν να ενοχλείται όμως στη συνέχεια και όταν δέχθηκε να παρακολουθήσει μερικά βίντεο προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι ακριβώς εννοεί ο Αόκι, άλλαξαν όλα. 

Η Σελίν Ντιόν δεν πίστευε στα μάτια και στα αυτιά της. Αφού πείσθηκε ότι τα σκρατσαρίσματα όχι μόνο δεν αλλοίωναν την φωνή και το τραγούδι της αλλά του έδιναν και μία ενδιαφέρουσα χροιά αποφάσισε όχι μόνο να ακούσει όλα όσα είχε να της πει ο dj αλλά να αποδεχθεί και την πρόσκλησή του, να πάει σε μία από τις συναυλίες του προκειμένου να εμφανιστεί και η ίδια στη σκηνή.

Λίγες ημέρες μετά και αφού όλα οργανώθηκαν στην εντέλεια η Σελίν Ντιόν έδωσε το παρών στο Omnia Club στο Las Vegas, στο σόου του Αόκι, κάνοντας έτσι μια "βουτιά" στα 20χρονα και "δίνοντας ρέστα".

Η συντηρητική ντίβα ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ολόσωμη φόρμα που έλαμπε και αφού τραγούδησε μερικά λεπτά μπροστά σε χιλιάδες νεαρούς που παραληρούσαν αφέθηκε στους αυτοσχεδιασμούς του Στιβ Αόκι και άρχισε να ερμηνεύει και να χορεύει στη σκηνή σαν έφηβη! 

Οσοι την γνωρίζουν δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους καθώς η μεταμόρφωση της συντηρητικής Σελίν σε άγριο νιάτο ήταν κάτι που γινόταν τόσο εντυπωσιακά και τόσο φυσικά...

Η εμφάνισή της στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και αυτό φάνηκε από τα κοινωνικά δίκτυα και φυσικά από την απήχηση που είχε η συγκεκριμένη συνεργασία στα αμερικάνικα media τα οποία ζητούσαν πλάνα και δηλώσεις και από τον Αόκι και από την Ντιόν.

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι πως μετά απ' ό,τι συνέβη η συγκεκριμένη συνεργασία όχι μόνο θα επαναληφθεί αλλά θα κρύβει και νέες εκπλήξεις...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης