«Κόπηκε» η Τζίτζι Χαντίντ από το show της Victoria's Secret - Το βίντεο που «έκαψε» το top model

«Κόπηκε» η Τζίτζι Χαντίντ από το show της Victoria's Secret - Το βίντεο που «έκαψε» το top model

Η αδελφή της, Μπέλα Χαντίντ, είχε αναρτήσει τον Φεβρουάριο στο Instagram βίντεο που δείχνει το διάσημο μοντέλο να ζαρώνει τα μάτια και να κρατά ένα μπισκότο που είχε το σχήμα του Βούδα

«Κόπηκε» η Τζίτζι Χαντίντ από το show της Victoria's Secret - Το βίντεο που «έκαψε» το top model
Η Αμερικανίδα σταρ της πασαρέλας, Τζίτζι Χαντίντ, ακύρωσε, χθες, τη συμμετοχή της στο ετήσιο ντεφιλέ της Victoria's Secret που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στη Σαγκάη, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε στην Κίνα βίντεο που τη δείχνει να κρατάει ένα μπισκότο- Βούδα και να κάνει πως έχει σχιστά μάτια.

Σε ενδιαφέρουν τα gossip news; Τα τελευταία νέα στο life style; Τι γίνεται στα παρασκήνια; Συντονίσου από τις 20 Νοεμβρίου στον ΘΕΜΑ 104,6 FM

Η ανακοίνωση είναι η δεύτερη αναποδιά για την αμερικανική εταιρία εσωρούχων ενόψει του μεγάλου θεάματος που ετοιμάζει για τις 20 του μήνα στην οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας.
Κλείσιμο



Τέσσερις καλλονές -τρεις Ρωσίδες και μια Ουκρανή- δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πάρουν βίζα για να ταξιδέψουν στην Κίνα, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Η 22χρονη Τζίτζι Χαντίντ, ένα από τα πέντε πιο ακριβοπληρωμένα τοπ-μόντελ παγκοσμίως, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes, δεν έδωσε καμιά εξήγηση για την ακύρωση της συμμετοχής της.

«Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν μπορώ να πάω στην Κίνα φέτος», έγραψε στο λογαριασμό τη στο Twitter. «Αγαπώ την οικογένειά μου Victoria's Secret και νοητά θα είμαι μαζί με όλα τα κορίτσια».




Με την αποχώρηση της Χαντίντ από τη συγκεκριμένη επίδειξη της νέας κολεξιόν εσωρούχων αποτρέπεται ένας πιθανός όλεθρος όσον αφορά τις δημόσιες σχέσεις της Victoria's Secret, που ελπίζει να εισχωρήσει στον κλάδο των ακριβών εσωρούχων της κινεζικής αγοράς.

Η εταιρία εγκαινίασε πρόσφατα στην Κίνα τα πρώτα της καταστήματα και το ντεφιλέ της Δευτέρας είναι το πρώτο της που οργανώνει εκτός των ΗΠΑ και της Ευρώπης.



Η αδελφή της Τζίτζι Χαντίντ είχε αναρτήσει τον Φεβρουάριο στο Instagram βίντεο που δείχνει το διάσημο μοντέλο να ζαρώνει τα μάτια και να κρατά ένα μπισκότο που είχε το σχήμα του Βούδα. Οι εικόνες είχαν σοκάρει χρήστες του Διαδικτύου.

Η ανακοίνωση τον Αύγουστο από την Τζίτζι Χαντίντ της συμμετοχής της στο ντεφιλέ στη Σανγκάη προκάλεσε νέες αντιδράσεις: Κινέζοι χρήστες του Διαδικτύου την κατηγόρησαν τότε για ρατσισμό και έγραψαν ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτη στην Κίνα.



Παρά τις δικαιολογίες της στις αρχές Σεπτεμβρίου σε ένα κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου η Χαντίντ διαβεβαίωνε για τον «σεβασμό και την αγάπη που τρέφει για τον κινεζικό λαό», οι επικρίσεις συνεχίστηκαν.

Άλλο ακανθώδες θέμα για τη Victoria's Secret είναι ότι παραμένει αβέβαιη η συμμετοχή των Ρωσίδων Γιούλια Μπελγιάκοβα, Κέιτ Γκριγκορίεβα και Ιρίνα Σαρίποβα και της Ουκρανής Ντάσα Χλιστούν καθώς τα μοντέλα δεν έχουν πάρει κινεζική βίζα, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Το ετήσιο ντεφιλέ της αμερικανικής φίρμας εσωρούχων παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως. Ορισμένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη θα δώσουν το παρών τη Δευτέρα, όπως η Αντριάνα Λίμα, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Τζάσμιν Τουκς, η Λαΐς Ριμπέιρο. Το θέαμα θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί παγκοσμίως στις 28 Νοεμβρίου.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:




Δείτε βίντεο: «Κόπηκε» η Τζίτζι Χαντίντ- Το βίντεο που «έκαψε» το top model


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης