Άζντα Πεκάν: H θηλυκή εκδοχή του «Ντόριαν Γκρέι» διατηρείται νέα με... κεμπάπ

Άζντα Πεκάν: H θηλυκή εκδοχή του «Ντόριαν Γκρέι» διατηρείται νέα με... κεμπάπ

Η εκθαμβωτική Τουρκάλα ποπ σταρ έχει ξεγελάσει τον χρόνο με υγιεινή διατροφή και άσκηση και σκέφτεται τώρα να αποκτήσει παιδί

Άζντα Πεκάν: H θηλυκή εκδοχή του «Ντόριαν Γκρέι» διατηρείται νέα με... κεμπάπ
Τα μυστικά της φαινομενικά αιώνιας νιότης της μοιράστηκε πρόσφατα η τουρκάλα ποπ σταρ, Άζντα Πεκάν, η οποία μπορούσε να περάσει ακόμα και για 30άρα σε κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με την... 50ετή καριέρα της στο τραγούδι!

Η εντυπωσιακή καλλονή διαθέτει σφριγηλή επιδερμίδα και εντυπωσιακά γυμνασμένο κορμί και «βάζει κάτω» στην ομορφιά πολύ νεότερές της τραγουδίστριες. Ιδίως αν σκεφτεί κανείς ότι είναι... 71 ετών!

Κλείσιμο


Η ίδια αποδίδει την νεανική της εμφάνιση στην υγιεινή διατροφή και στα... κεμπάπ. «Ήμουν πάντα πολύ προσεκτική με το τι έτρωγα. Ωστόσο δεν μου αρέσει να έχω περιορισμένες επιλογές στο τραπέζι μου. Τα αγαπημένα μου πιάτα είναι το κεμπάπ και το ψάρι», είπε πρόσφατα σε εκπομπή η τραγουδίστρια με το παρατσούκλι «Superstar».

Μερικά ακόμα μυστικά που τη διατηρούν νέα είναι η κατανάλωση άφθονου νερού, η τακτική άσκηση αλλά και οι ετήσιες επισκέψεις σε σπα ομορφιάς στην Ελβετία.



Η Άζντα Πεκάν έγινε διάσημη ως ηθοποιός τη δεκαετία του 1970, με αρκετές εμφανίσεις σε δημοφιλείς ταινίες. Ωστόσο στη συνέχεια έκανε στροφή στην καριέρα της, και αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το τραγούδι.



Το 1980 η καλλονή εκπροσώπησε την Τουρκία στον διαγωνισμό της Eurovision και αυτό ήταν το ξεκίνημα της καριέρας της στις ΗΠΑ.



Το 2009, οι New York Times συνέκριναν την Άζντα με την Σερ, τονίζοντας ωστόσο ότι τα τραγούδια της απευθύνονται σε μεγαλύτερο διεθνές κοινό από εκείνα της ταλαντούχας Αμερικάνας.

Πρόσφατα η 70χρονη δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να αποκτήσει παιδί και αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε επαφή με γιατρούς για να συζητήσουν τις επιλογές της αναφορικά με την τεχνητή γονιμοποίηση.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης