Evan Spiegel & Miranda Kerr: Η καλλονή και ο δισεκατομμυριούχος περιμένουν παιδί

Evan Spiegel & Miranda Kerr: Η καλλονή και ο δισεκατομμυριούχος περιμένουν παιδί

Ο ιδρυτής του Snapchat και ένας από τους πλουσιότερους millennials του πλανήτη μαζί με το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret είναι το ζευγάρι της χρονιάς - Μαζί ετοιμάζονται για το ρόλο των γονέων αλλά με προγαμιαίο συμβόλαιο

Evan Spiegel & Miranda Kerr: Η καλλονή και ο δισεκατομμυριούχος περιμένουν παιδί
Πιθανότατα δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη στιγμή στην καθημερινότητα ενός νιόπαντρου ζευγαριού από εκείνην που μαθαίνουν πως ο πελαργός πρόκειται να επισκεφτεί και το δικό τους σπιτικό. Ειδικά όταν μιλάμε για δύο ανθρώπους νέους, ωραίους, επιτυχημένους επαγγελματικά και – κυρίως – με περιουσία που φτάνει και περισσεύει για να θρέψει μέχρι και τα τρισέγγονά τους. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Σπίγκελ – κατά κόσμον ιδρυτής του Snapchat – και η Κερ – έμπειρο σουπερμόντελ και ιδιοκτήτρια της εταιρίας καλλυντικών Kora Organics- πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο παιδί τους. Θα είναι η δεύτερη φορά που η Κερ θα γίνει μητέρα, αφού πριν από εξήμισι χρόνια απέκτησε έναν γιο από το γάμο της με τον Ορλάντο Μπλουμ. Τα media αγαπούν το νιόπαντρο ζευγάρι – τα αισθήματα εννοείται πως είναι αμοιβαία.

Ο γάμος τους τον Μάιο που μας πέρασε στην αξίας 10 εκ. δολαρίων έπαυλή τους στα προάστια του Λος Άντζελες έγινε το απόλυτο viral. Οι ίδιοι φρόντισαν γι’ αυτό με τις εκκεντρικότητές τους, αφού η “πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους” περιελάμβανε εκτός από ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης, γαμήλια γιόγκα για τους καλεσμένους, δείπνο με κυρίως έδεσμα σιγοψημένο κοτόπουλο και μεταμεσονύκτιο καραόκε. Φυσικά, το μεγάλο θέμα της τελετής δεν ήταν άλλο από το νυφικό της Κερ, ραμένο κατά παραγγελία από τον οίκο Dior. Ναι, ήταν εξίσου εντυπωσιακό με το μονόπετρο με το οποίο ο Σπίγκελ τη ζήτησε σε γάμο.

Κλείσιμο


Ήταν τον Ιούλιο του 2016, όταν η Κερ είπε το “I do” και μόστραρε στον Instagram λογαριασμό της την εκτυφλωτική κοτρόνα, την αξία της οποίας οι ειδήμονες υπολογίζουν στα 85.000 ευρώ. Όσο ιλιγγιώδη κι αν μοιάζουν τα ποσά, όσο τρυφηλός κι αν μοιάζει ο βίος που διάγουν, για τον Σπίγκελ και την Κερ είναι απλώς η καθημερινότητά τους. Πάντως, οι ίδιοι επιμένουν πως δεν τους αρέσει να προκαλούν. Τουναντίον δηλώνουν λάτρεις του cocooning και της οικογενειακής εστίας τους.



Με το δίκιο τους. Το 7.000 τετραγωνικών μέτρων “φτωχικό” τους στο Λος Άντζελες ανήκε το πάλαι στον Χάρισον Φορντ. Το ιδιωτικό νησί Λαουκάλα στα Φίτζι, ιδιοκτησίας του συνιδρυτή της Red Bull, Dietrich Mateschitz, φιλοξένησε τον μήνα του μέλιτός τους με το αζημίωτο φυσικά. Ενώ λίγο μετά τον αρραβώνα τους το καλοκαίρι του 2016, ο Σπίγκελ ήρθε με τους κολλητούς του για island hopping σε Ελλάδα και Ιταλία με νοικιασμένο προς περίπου 100.000 ευρώ την εβδομάδα megayacht. Φυσικά, ο Σπίγκελ προτιμά τα αυτοκίνητα από τα σκάφη, γι’ αυτό ήδη από τον Ιούνιο του 2015 είναι υπερήφανος ιδιοκτήτης μιας κατακόκκινης Ferrari.

Τα αυτοκίνητα ασκούσαν διαχρονικά γοητεία στον 27χρονο «εφευρέτη» και CEO του Snapchat. «Τα αυτοκίνητα μου φέρνουν τεράστια χαρά. Είναι τόσο ωραίο να στέκομαι δίπλα σε όλους αυτούς τους πλούσιους αλαζόνες ηλίθιους στο σχολείο μου και να ξέρω ότι μπορώ να οδηγήσω ένα τόσο καλό αυτοκίνητο σαν το δικό τους, χωρίς να πρέπει να συμβιβαστώ. Θα εκτιμούσα ειλικρινά εάν αναγνώριζες την αξία και τους κόπους μου, αγοράζοντάς μου την BMW», έγραφε πριν από δέκα χρόνια σε επιστολή που απηύθυνε προς τον πατέρα του. Τότε το χαρτζιλίκι του καλομαθημένου πλουσιόπαιδου ίσα που έφτανε το ευτελές ποσό των 250 ευρώ την εβδομάδα, πράγμα που σήμαινε πως όση οικονομία κι αν έκανε δε θα μπορούσε να πληρώσει μόνος για την αυτοκινητική φαντασίωση του, μία BMW 550i.



Ο πατέρας του Σπίγκελ, μεγαλοδικηγόρος και κάτι περισσότερο από ζάμπλουτος, αρνήθηκε να ικανοποιήσει την απαίτηση του γιου του. Κι έτσι ο επιδειξιμανής έφηβος αναγκάστηκε να απευθυνθεί στην επίσης νομικό -και μάλιστα τη νεότερη απόφοιτο στην ιστορία του Χάρβαρντ- μητέρα του. Εφόσον η ίδια είχε πριν από πολλά πολλά χρόνια παρατήσει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, ο Σπίγκελ μπορούσε να είναι βέβαιος πως δε θα του χαλούσε χατήρι. Όπερ και εγένετο.

Η παραπάνω επιστολή μαζί με πολλά ακόμη άπλυτα από τον πρότερο -και μάλλον όχι τόσο έντιμο- βίο του ιδρυτή του Snapchat είδε το φως της δημοσιότητας πριν από τέσσερα χρόνια, όταν εκείνος είχε ήδη καβαλήσει το κύμα της διασημότητας, πράγμα που του εξασφάλιζε όχι μόνο δόξα και χρήμα αλλά και ερωτοτροπίες με καλλίπυγα μοντέλα ή ακόμη και με την Τέιλορ Σουίφτ -οι φήμες ήθελαν την αδάμαστη Αμερικανίδα τραγουδίστρια να γοητεύτηκε από το clean cut παρουσιαστικό του από κάθε άποψη πολύφερνου Σπίγκελ.



Η εφαρμογή-χρυσάφι

Το Snapchat ή αλλιώς η αγαπημένη εφαρμογή των millenials και των λάτρεων του sexting, ξεκίνησε όπως κάθε τεχνολογικό success story που θέλει να λογίζεται ως τέτοιο. Ο Σπίγκελ είχε την ιδέα, δυο φίλοι τον βοήθησαν να τη σχηματοποιήσει και να δημιουργήσει τον κώδικα και ο ίδιος ήταν που την παρουσίασε αρχικά ως εργασία στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ όπου τότε φοιτούσαν. Τελικά, εκείνος πήρε όλη τη δόξα -αν και δεν κατάφερε ποτέ να λάβει το πτυχίο του- και οι φίλοι του βολεύτηκαν με μερικά εκατομμύρια δολάρια.

Η εφαρμογή που αρχικά βαφτίστηκε Picaboo ήταν σχεδιασμένη μόνο για συσκευές iOS και “ανέβηκε” πρώτη φορά στο AppStore από το σαλόνι του πατρογονικού σπιτιού του Σπίγκελ. Η φιλοσοφία της εφαρμογής ήταν απλή. Θα επέτρεπε στους χρήστες της να βγάζουν selfie φωτογραφίες και να τις μοιράζονται με άλλους χρήστες, μόνο που εκείνες θα καταστρέφονταν λίγα δευτερόλεπτα έπειτα από την αποστολή τους. «Το Snapchat δεν είναι μια εφαρμογή για να απαθανατίσει κανείς τη στιγμή. Είναι ένας τρόπος να επικοινωνείς με όλη τη γκάμα των ανθρώπινων συναισθημάτων. Όχι μόνο δείχνοντας το φαινομενικά όμορφο ή τέλειο», περιέγραφε ο Σπίγκελ το 2012, τότε που στο Snapchat διακινούνταν μόλις 25 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο.



Φαίνεται πως η κοσμοθεωρία του Καλιφορνέζου geek βρήκε ευήκοα ώτα, μια και σήμερα χρησιμοποιούν καθημερινά το Snapchat μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Την επιτυχία της εφαρμογής προσυπογράφει η είσοδος πριν από μερικούς μήνες της εταιρίας Snap Inc. στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης -η μεγαλύτερη στον τεχνολογικό κλάδο έπειτα από εκείνη του Facebook το 2012.

Χόμπι του οι απολύσεις
Λένε πως ο Σπίγκελ είναι σκληρός και άτεγκτος εργοδότης. Η αγαπημένη συνήθειά του είναι να απολύει κόσμο. Τον δύστροπο χαρακτήρα του δισεκατομμυριούχου «μπόμπιρα» φαίνεται να επιβεβαιώνει η φήμη πως ανάγκασε τη σύζυγό του πλέον Μιράντα Κερ να υπογράψει ένα σκληρό προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο δε θα έχει καμία οικονομική απαίτηση από εκείνον σε περίπτωση διαζυγίου. Όχι ότι δηλαδή η ίδια το έχει ανάγκη. Η Αυστραλή που το 2007 εντάχθηκε στις τάξεις των Αγγέλων της Victoria’s Secret δημιούργησε με το σπαθί (και με τα φτερά της) μία περιουσία περίπου 15 εκ. ευρώ, ποσό που βέβαια φαντάζει με χαρτζιλίκι μπρος στα 2.5 δις του κατά επτά χρόνια μικρότερού της συζύγου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης