Στέλλα Μάξγουελ: Η πρώην της Μάιλι Σάιρους είναι η πιο «καυτή» γυναίκα του πλανήτη και το δείχνει!

Στέλλα Μάξγουελ: Η πρώην της Μάιλι Σάιρους είναι η πιο «καυτή» γυναίκα του πλανήτη και το δείχνει!

27 Μαΐων, αγαπημένο κορίτσι του περιοδικού Maxim και «αγγελάκι» της Victoria's Secret - Την ακολουθούν 3,3 εκατ. θαυμαστές στο Instagram και εκείνη τους ανταμείβει με κοντινά των διάσημων γλουτών της

Στέλλα Μάξγουελ: Η πρώην της Μάιλι Σάιρους είναι η πιο «καυτή» γυναίκα του πλανήτη και το δείχνει!
Ο διπλωμάτης πατέρας της είχε διευθυντική θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά η κόρη του ονειρευόταν να φορέσει τα φτερά των «αγγέλων» και να κάνει παρέα με την Μπέλα Χαντίντ και την Μπάρμπαρα Πάλβιν.

Οι παπαράτσι την αποθανάτισαν σε ερωτοτροπίες με την Μάιλι Σάιρους, ενώ φήμες την ήθελαν να έχει σύντομη σχέση και με την Κρίστεν Στίουαρτ. Η Στέλλα Μάξγουελ δεν μιλά πολύ.  Απλά υπάρχει. Συνήθως γυμνή.


Κλείσιμο

Γεννήθηκε στο Βέλγιο, εκεί έζησε ως τα 13 της, εξαιτίας της δουλειάς του πατέρα της. Ο Μορίς Μάξγουελ, μέχρι το 2012 που συνταξιοδοτήθηκε, υπήρξε διπλωμάτης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι γονείς της είναι Βορειοϊρλανδοί, από το Μπέλφαστ. Στα 14 της μετατέθηκε ο πατέρας της ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αυστραλία και τον επόμενο χρόνο στη Νέα Ζηλανδία. Εκεί την ανακάλυψαν με τον κλισέ τρόπο, στο δρόμο, τυχαία, όταν ψώνιζε με μια φίλη της. Το 2008 υπόγραψε με το πρακτορείο μοντέλων του Ντόναλντ Τραμπ και μετακόμισε στο Παρίσι.

Ζει ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια όταν δεν ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς με τα έξοδα πληρωμένα από τα ταμεία της Victoria's Secret. Έχει 3,3 εκατομμύρια followers στο Instagram και τους ανταμείβει με κοντινά των διάσημων γλουτών της. 



Model's Inc 

Η Στέλα Μάξγουελ με το καλημέρα περπάτησε σε πασαρέλα Luella και Osman Yousefzada. Δεν άργησαν τα συμβόλαια για διαφημίσεις σε Asos, Alexander McQueen, H&M, River Island, Puma και Urban Outfitters.

Ουσιαστικά, το πρόσωπό της ήταν «κρεμασμένο» έξω από τα μαγαζιά της high street, ήταν το μοντέλο που έβλεπες όταν έκανες διαδικτυακές αγορές και όταν ξεφύλλιζες γυναικεία περιοδικά μόδας. Ακολούθησαν τα σόου σε εβδομάδες μόδας, στην πασαρέλα του Jeremy Scott, του Marc Jacobs και του Moschino, της Chanel, του Giles, του Balmain, του Versace, της Victoria's Secret, της Bottega Veneta. Έγινε το αγαπημένο κορίτσι των περιοδικών, εξώφυλλο σε όλες τις εκδόσεις Elle και Vogue και στα Interview, Purple, i-D.

Στο περιοδικό έχει φωτογραφηθεί από τον Πάτρικ Ντεμαρσελιέ, ενώ στην φωτογράφιση του Maxim ως η κορυφαία στην λίστα του περιοδικού Hot 100 έχει στηθεί στον πιο διάσημο φωτογράφο γυμνών ανδρικών περιοδικών, στον πρώην άντρα της Μακφέρσον, τον Ζιλ Μπενσιμόν. 

Το 2014 περπάτησε στην πασαρέλα της Victroria's Secret και μόλις μέσα σε ένα χρόνο την έχρισαν «άγγελο», ούσα το πρώτο ιρλανδικής καταγωγής μοντέλο που έγινε «αγγελάκι». Σε συνέντευξή της στο περιοδικό V μίλησε για τα σχέδια της να ηχογραφήσει μουσικό άλμπουμ. Πιστεύει ότι αν είσαι αισιόδοξος και θετικός στην ζωή σου θα τα καταφέρεις, ειδικά αν δουλεύεις σκληρά. Σε συνέντευξη της στο αγγλικό Glamour αποκάλυψε τα σχέδιά της να μεταπηδήσει στην ηθοποιία. 





Girl meets Girl 

Φήμες ήθελαν την Στέλλα να είναι το κορίτσι της Μάιλι για αρκετούς μήνες πριν εκείνη επιστρέψει στον αρραβωνιαστικό της Λίαμ Χέμσγουορθ. Ο κοινός τους φίλος Τόμας Τσεγιέν, προσωπικός βοηθός της Μάιλι Σάιρους τους έφερε σε επαφή όταν η φρεσκοχωρισμένη από τον Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ, Μάιλι, πρόσεξε τις σέξι φωτογραφίες της Μάξγουελ στο Instagram.

Όταν την ρώτησαν σε συνέντευξη της στο V Magazine, η Στέλλα αστειεύτηκε, λέγοντας «Γνωριστήκαμε στο Grindr» (δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης ομοφυλόφιλων ανδρών). Η σχέση των δύο κοριτσιών έζησε τα 15 λεπτά δημοσιότητας στο Instagram (μέχρι και γαϊδούρια τάισαν παρέα).

Φήμες ήθελαν τον Άντονι Κίντις, τον τραγουδιστή  των Red Hot Chili Peppers, αλλά εκείνη δηλώνει ότι είναι «πάρα πολύ καλοί φίλοι». Πολύ κοντά ήρθε και με την Κρίστεν Στίουαρτ, όταν αποχώρησαν μαζί από το Met Ball.

Η Στέλλα Μάξγουελ απλά δήλώνει «δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική ζωή μου και γενικά οι σχέσεις είναι δύσκολο να συνδυαστούν με το βεβαρυμένο πρόγραμμα μου, καθώς ταξιδεύω συνέχεια».

Τα περασμένα Χριστούγεννα τα πέρασε με την Λίλι Ρόουζ Ντεπ. 



Σώμα μου φτιαγμένο από ιδρώτα και γιόγκα 

Αυστηρή διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική. Αυγά και αβοκάντο για πρωινό. Σαλάτα με κοτόπουλο ή ψάρι και χορτοφαγικό γεύμα σε εστιατόριο το βράδυ. Έκοψε το κόκκινο κρέας και πίνει σμούθιζ. Η μόνη της αδύναμία είναι τα σοκολατάκια Ferrero Rocher. Γυμνάζεται τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα. Έχει προσωπικό γυμναστή, κάνει γιόγκα, και σηκώνει βάρη. Κάνει ειδικό πρόγραμμα διατατικών ασκήσεων και αρκετή cardio γυμναστική με σχοινάκι. Πίνει άπειρο νερό και κουβαλά πάντα φρούτα στην τσάντα της. Στον ελεύθερο χρόνο της κάνει σερφ και τραγουδάει κομμάτια της Λάνα Ντελ Ρέι. “Δεν ήμουν η πιο ωραία του σχολείου, μου πήρε χρόνο να βρω την θηλυκότητα μου, ήμουν αγοροκόριτσο.  Πιστεύω ότι 27 είμαι ακόμη στο ξεκίνημα μου και έχω πάρα πολλά ακόμη να αποδείξω στην δουλειά” δηλώνει . Και προσπαθεί με ιδρώτα. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης