Nomads: Επέστρεψε ο Πίντζης, στη βίλα οι Ωκεανοί!

Nomads: Επέστρεψε ο Πίντζης, στη βίλα οι Ωκεανοί!

Τεράστια νίκη με 5-0 για τους «μπλε» και πανηγυρισμοί για την αποχώρηση από την παραλία

Nomads: Επέστρεψε ο Πίντζης, στη βίλα οι Ωκεανοί!
Δύο εκπλήξεις επεφύλασε το αποψινό επεισόδιο του Nomads. Η μία ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, ενώ η άλλη - κυρίως λόγω της άνετης νίκης - όχι.

Πριν από το ξεκίνημα της σημερινής δοκιμασίας για την Επικράτεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στους παίκτες, αλλά και στους τηλεθεατές ότι η Όλγα Πηλιάκη αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους και έγινε από την παραγωγή πρόταση στο Μάνο Πίντζη, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να επιστρέψει στο Nomads και στους Ωκεανούς. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Πίντζης φάνηκε στο βάθος να έρχεται, με τον Αλεξνάδρου να τον βλέπει πρώτος και να τρέχουν - περιέργως - οι Νομάδες της Φωτιάς για τον καλωσορίσουν σηκώνοντάς τον στα χέρια τους!

Κλείσιμο


 Φυσικά και οι «μπλε» δήλωσαν χαρούμενοι καθώς είδαν την ομάδα τους μέσα σε μία εβδομάδα να έχει αποδεκατιστεί και χρειάζονταν ένα άτομο, όπως ο ψαρομάλλης ηθοποιός.

Ίσως και η παρουσία του έδωσε άλλη δυναμική στην ομάδα των Ωκεανών, που στη δοκιμασία που ακολούθησε κατατρόπωσαν τους αντιπάλους τους. Στο πρώτο αγώνισμα που λήγει με τη μία ομάδα να μην πετυχαίνει νίκη, οι «μπλε» πέτυχαν άνετα το 5-0 που τους έστειλε στην βίλα και τους «κόκκινους» στην παραλία.



 Η καθοδήγηση του Λευτέρη ως αρχηγού των Ωκεανών και η τακτική που ακολουθήθηκε ήταν υποδειγματική, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντιδράσουν οι Νομάδες της Φωτιάς. Ο έτερος Λευτέρης, ο Κύπριος, αρχηγός των «κόκκινων» πήρε ελαφρά την ήττα δηλώνοντας ότι θα ήθελε να ζήσει και την παραλία, την ώρα που γενικότερα στην ομάδα υπήρχε μία νευρικότητα. Ο λόγος ήταν η ασυνεννοησία των παικτών σε έναν αγώνα και ενώ αγωνιζόταν η Αποστολία. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φανερά κουρασμένος μετά από πέντε προσπάθειες στο ίδιο αγώνισμα, εξερράγη με την Αποστολία να προσπαθεί να δικαιολογηθεί και τη Μαντώ να παρεμβαίνει για να κατευνάσει τα πνεύματα. O εκνευρισμός ήταν έκδηλος σε όλους τους παίκτες. Το ίδιο σκηνικό, πάνω κάτω, με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, συνεχίστηκε και αργότερα, με τον Λευτέρη, να έρχεται σε σύγκρουση μαζί του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης