Αντώνης Ρέμος: Ένας καλλιτέχνης με «Ελπίδα»

Αντώνης Ρέμος: Ένας καλλιτέχνης με «Ελπίδα»

Ο τίτλος που καθιερώνει φέτος ο Σύλλογος «Ελπίδα» θα δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς του συλλόγου και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Αντώνης Ρέμος: Ένας καλλιτέχνης με «Ελπίδα»
Ο Αντώνης Ρέμος είναι αρωγός στα μεγάλα φιλανθρωπικά σχέδια της «Ελπίδας». Γι’αυτό και πριν από λίγες ώρες ο συγκεκριμένος  σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο τίμησε τον μεγάλο έλληνα καλλιτέχνη για την πρόσφορά του, τον καλωσόρισε στην οικογένεια της «Ελπίδας» και τον ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα 2018-2020». 

Ο «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» (Artist for hope) είναι ένας τίτλος που για πρώτη φορά καθιερώνει φέτος ο σύλλογος και θα δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς του συλλόγου και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Κλείσιμο


Η Πρόεδρος των Συλλόγων «Ελπίδα» και «Οραμα Ελπίδας», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, καλωσορίζοντας τον Αντώνη Ρέμο και την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων χαρακτήρισε πολύ σημαντική και συμβολική για τον Σύλλογο τη σημερινή μέρα και στη σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στη συγκινητική και αθόρυβη προσφορά του καλλιτέχνη στον αγώνα του συλλόγου  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης