Ηθοποιός καταγγέλλει: Ο Σπέισι έβαζε χέρι σε όσους ήταν κάτω των 30 ετών

Ηθοποιός καταγγέλλει: Ο Σπέισι έβαζε χέρι σε όσους ήταν κάτω των 30 ετών

Ο 35χρονος Ρομπέρτο Καβάζος περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο διάσημος ηθοποιός προσέγγιζε νεαρούς ηθοποιούς όταν ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στο Λονδίνο

Ηθοποιός καταγγέλλει: Ο Σπέισι έβαζε χέρι σε όσους ήταν κάτω των 30 ετών
«Βροχή» - ανάλογη με αυτή που ακολούθησε την πρώτη καταγγελία κατά του παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν - έρχονται οι καταγγελίες για τον Κέβιν Σπέισι και τις επιθέσεις που έκανε σε βάρος ανδρών ηθοποιών.

Μετά τον Άντονι Ράπ, τον ηθοποιό που περιέγραψε πώς ο Σπέισι ξάπλωσε επάνω του στο κρεβάτι του σπιτιού του, ο Μεξικανός ηθοποιός Ρομπέρτο Καβάζος με ανάρτησή του στο Facebook υποστηρίζει ότι ήταν ρουτίνα για τον διάσημο ηθοποιό να κυνηγάει νεαρούς σε ηλικία άνδρες ηθοποιούς.

«Έμοιαζε σαν η μοναδική "προϋπόθεση" για να σου βάλει χέρι ο Σπέισι ήταν να ήσουν άνδρας κάτω των 30 ετών» έγραψε ο Καβάζος, ένας ηθοποιός που συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις στο θέατρο Old Vic στο Λονδίνο την περίοδο που καλλιτεχνικός διευθυντής ήταν ο Σπέισι.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Ραπ είναι η κορυφή του παγόβουνου για την υπόθεση Σπέισι. «Όλοι εμείς στο συγκεκριμένο θέατρο γνωρίζουμε ότι αρκετοί περισσότεροι θα βρουν το θάρρος να πουν την ιστορία τους στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες» πρόσθεσε ο Μεξικανός ηθοποιός.

Ο 35χρονος ηθοποιός, μάλιστα, περιέγραψε πώς ο Σπέισι έκανε το πέσιμο. «Δεν μπορώ να θυμηθώ από πόσους άκουσα την ίδια ιστορία. Ο Σπέισι τους προσκαλούσε δήθεν για να συζητήσουν για την καριέρα τους. Όταν έφταναν στο θέατρο τους περίμενε ένα σκηνικό πικνίκ με σαμπάνια και φώτα στη σκηνή. Κάθε ιστορία ήταν διαφορετική ανάλογα με το πόσο μακριά έφτανε το πικνίκ αλλά η τεχνική κάθε φορά ήταν η ίδια» έγραψε ο Καβάζος.

Κατά τον ίδιο δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ο αριθμός των καταγγελίων ξεπεράσει τις ιστορίες για τον Γουάινσταϊν.



Με χούφτωσε με δύναμη στα γεννητικά μου όργανα
Τη θεωρία του Καβάζος ήρθε να επιβεβαιώσει ο σκηνοθέτης Τόνι Μοντάνα, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο Σπέισι τον χούφτωσε με δύναμη στα γεννητικά οργανα σε μπαρ του Λος Άντζελες το 2003.

«Πήγα να πάρω ένα ποτό και ο Κέβιν με πλησίασε βάζοντας αρχικά το χέρι του γύρω μου. Μου έλεγε να πάω μαζί του, να φύγουμε μαζί. Στη συνέχεια έβαλε το χέρι μου στον καβάλο μου και με χούφτωσε» περιέγραψε ο Μοντάνα ό,τι συνέβη το 2003.



«Το μόνο που έκανα ήταν να του γυρίσω το δάχτυλο για να απελευθερωθώ. Πλήρωσα το ποτό μου και απομακρύνθηκα. Αλλά εκείνος με ακολούθησε στο μπάνιο. Εκεί τον έσπρωξα και είπα σε ένα φίλο του να τον μαζέψει» συμπλήρωσε ο Μοντάνα.

Όπως είπε μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για την εμπειρία του αυτή παρά μόνο στους ψυχολόγους στους οποίους κατέφυγε για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματα που του προκάλεσε η επίθεση του Σπέισι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης