Nomads: Μεγάλη νίκη και ατομική ασυλία για την Αποστολία Ζώη

Nomads: Μεγάλη νίκη και ατομική ασυλία για την Αποστολία Ζώη

Νίκος Αναδιώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιώργος Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Οροκλός, Χριστίνα Κολέτσα και Νατάσα Καλογρίδη θα τεθούν στη διάθεση του κοινού

Nomads: Μεγάλη νίκη και ατομική ασυλία για την Αποστολία Ζώη
Οι Νομάδες της Φωτιάς μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας την Δευτέρα, μπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας και υπέδειξαν την Μαντώ Γαστεράτου ως την πρώτη μονομάχο-υποψήφια προς αποχώρηση την Πέμπτη.

Απόψε, οι «κόκκινοι» κλήθηκαν από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αγωνιστούν για να δούμε ποιος θα κέρδιζε την ατομική ασυλία, με τους υπόλοιπους να διακινδυνεύουν να βρεθούν κι εκείνοι υποψήφιοι για να αποχωρήσουν.

Τελικά, σε έναν αγώνα που χρειαζόταν απόλυτη συγκέντρωση και ισορροπία, η Αποστολία Ζώη αποδείχθηκε «αστέρι» και σε αυτόν τον τομέα, κερδίζοντας όποιον βρέθηκε στον δρόμο της.

Αντίθετα, οι Νίκος Αναδιώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιώργος Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Οροκλός, Χριστίνα Κολέτσα και Νατάσα Καλογρίδη θα τεθούν στη διάθεση του κοινού, το οποίο θα αποφασίσει ποιος θα αγωνιστεί με την Μαντώ για την παραμονή στο παιχνίδι και στις Φιλιππίνες.

Οι τηλεθεατές θα αποφασίσουν για τον αγαπημένο τους παίκτη δίνοντας θετική ψήφο και όποιος συγκεντρώσει τις λιγότερες θα αποτελέσει τον δεύτερο υποψήφιο.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης