Nomads: Με... περίπατο η ασυλία στους Ωκεανούς - Πρώτη υποψήφια για αποχώρηση η Μαντώ

Nomads: Με... περίπατο η ασυλία στους Ωκεανούς - Πρώτη υποψήφια για αποχώρηση η Μαντώ

Αποδεκατισμένες τελείωσαν τον αγώνα οι ομάδες - Τρεις παίκτες συνολικά αποχώρησαν λόγω τραυματισμού - Η συγκινητική έκπληξη των Νομάδων της Φωτιάς στην Όλγα Πηλιάκη

Nomads: Με... περίπατο η ασυλία στους Ωκεανούς - Πρώτη υποψήφια για αποχώρηση η Μαντώ
Κάτω από αντίξοες συνθήκες ολοκληρώθηκε το σημερινό αγώνισμα ασυλίας στο Nomads, με τους Νομάδες του Ωκεανού να παίρνουν πολύ εύκολα τη νίκη με συνολικό σκορ 3-0 αποφεύγοντας τη δύσκολη διαδικασία της ψηφοφορίας στον συμβούλιο για να βγει ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Αν και προσπάθησαν οι «κόκκινοι», αποδείχθηκε ότι δεν βρίσκονταν σε καλή μέρα και δεν είχαν τις δυνάμεις για να ανταγωνιστούν τους «σκυλιασμένους» Ωκεανούς.

Ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός και υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί. Από τους Νομάδες της Φωτιάς η Μαντώ Γαστεράτου έβγαλε το νύχι της και αποχώρησε από το παιχνίδι, ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος είχε ούτως ή άλλως πρόβλημα στο χέρι και ξαναχτύπησε στο ίδιο σημείο, αποχωρώντας και εκείνος.

Κλείσιμο


 Από τους «μπλε» δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο Γιώργος Κατσινόπουλος, όμως στο σημείο αυτό τα πάντα είχαν κριθεί.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε κάτω από καταρρακτώδη βροχή και θυελλώδεις ανέμους, σκηνικό που ακολούθησε τους Νομάδες της Φωτιάς στο συμβούλιο και στην ψηφοφορία που θα έκρινε τον πρώτο μονομάχο για το αγώνισμα της Πέμπτης, όταν και θα αποχωρήσει ο επόμενος παίκτης από το παιχνίδι.

Στη διαδικασία, από τρεις ψήφους συγκέντρωσαν η Μαντώ και Χριστίνα Κολέτσα και το «μπαλάκι» έπεσε στην αρχηγό Νατάσα Καλογρίδη να αποφασίσει. Εκείνη επέμεινε στην στην Μαντώ με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μπει σε διαδικασία μονομαχίας για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης και η Ειρήνη από την ομάδα των «μπλε» έζησαν την πρώτη τους ασυλία, καθώς με την διαλυμένη ομάδα της Ζούγκλας δεν είχαν ποτέ τη χαρά να κερδίσουν!


Το συγκινητικό δώρο των «κόκκινων» στην Όλγα Πηλιάκη

Αρκετές είναι οι φορές που παίκτες τονίζουν πόσο τους λείπουν τα παιδιά τους και όλοι καταλαβαίνουν πώς νιώθει ο άλλος. Βασισμένη στα συναισθήματα αυτά, οι Νομάδες της Φωτιάς που απολαμβάνουν τις παροχές της βίλας, ζήτησαν από τον σεφ κ. Λευτέρη να τους φτιάξει μία τούρτα για να δώσουν στην Όλγα, της οποίας ο γιος είχε γενέθλια.

Παρά την ήττα τους οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την έκπληξη εν μέσω βροχής και η παραγωγή έφερε την τούρτα για να τη σβήσουν και να ευχηθούν όλοι «χρόνια πολλά» στον 4χρονο Μανώλη.

Φυσικά, η συγκινημένη όσο και χαρούμενη Όλγα, ευχαρίστησε τους αντιπάλους τους για αυτή την απρόσμενη όσο και ευγενή κίνηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης