Βάνα Μπάρμπα: Όταν είπα «όχι» στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Βάνα Μπάρμπα: Όταν είπα «όχι» στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

«Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βέβαια αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ' όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσά μου είπε τώρα “ηθελέστα και παθέστα”», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός

Βάνα Μπάρμπα: Όταν είπα «όχι» στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
Στην αποκάλυψη ότι την πλησίασε και της πρότεινε να δειπνήσουν ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος διώκεται μετά από σωρεία καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, προέβη η Ελληνίδα ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της ταινίας Mediterraneo, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας, μετά από 2 ημέρες μού ζητήθηκε να πάω να φάω με έναν παράγωγο που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση, δεν ήταν ερώτηση. 

Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βέβαια αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ' όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσά μου είπε τώρα “ηθελέστα και παθέστα”», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
«Τον γνώρισα στο Μπέβερλι Χιλς που γίνονταν τα πάρτι. Μια φυσιογνωμία περίεργη, αγριευτική και χυδαία, από τότε μου είχε μείνει αυτό. Έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε πρόσεχε, δεν σε σεβόταν, δεν κοιτούσε στα μάτια, δεν ήταν ευγενής. Ήταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε. Όλα εδώ πληρώνονται τελικά. Μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική, αλλά τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικό πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ήταν καθαρά σεξιστική επιλογή. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σε αυτόν τον άνθρωπο», τόνισε η Βάνα Μπάρμπα, αποκαλύπτοντας τη δική της ιστορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης