Nomads: Τέλος οι «μαύρες Δευτέρες» για τους Ωκεανούς - Για πρώτη φορά στη βίλα!

Nomads: Τέλος οι «μαύρες Δευτέρες» για τους Ωκεανούς - Για πρώτη φορά στη βίλα!

Με νίκη 3-1 πήραν για πρώτη φορά τον δρόμο της άνεσης - Επέλεξαν πρώτοι παίκτη από την ομάδα της Ζούγκλας που διαλύθηκε

Nomads: Τέλος οι «μαύρες Δευτέρες» για τους Ωκεανούς - Για πρώτη φορά στη βίλα!
Η... κατάρα που κυνηγούσε τους Νομάδες των Ωκεανών με τις ήττες κάθε Δευτέρα, γεγονός που τους κρατούσε μακριά από τις ανέσεις της βίλας, έλαβε τέλος! 

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, κατά τον οποίο οι παίκτες δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους από την κούραση, οι Ωκεανοί με σκορ 3-1 νίκησαν τους Νομάδες της Φωτιάς, με τη νίκη να είναι πολύ σημαντική για δύο λόγους.

Ο πρώτος φυσικά ήταν ότι θα μπορούσαν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τη βίλα, για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα. Ο δεύτερος ήταν ότι θα είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν πρώτοι παίκτη για την ομάδα τους από τους Νομάδες της Ζούγκλας, οι οποίοι διαλύθηκαν αφότου έμειναν με μόλις τέσσερις παίκτες.

Κλείσιμο
Ο αγώνας μάλιστα θα μπορούσε να έχει λήξει νωρίτερα, καθώς η αρχηγός των Νομάδων της Φωτιάς Αποστολία Ζώη προσπαθούσε να πείσει τους συμπαίκτες της στο 2-0 να παρατήσουν το παιχνίδι, με τη δικαιολογία ότι δεν μπορούσαν να το γυρίσουν και ότι χρειάζονταν δυνάμεις για την δοκιμασία της ασυλίας την Τρίτη.

Μετά από μια μίνι σύσκεψη των «κόκκινων», ο αγώνας συνεχίστηκε, μείωσαν σε 2-1, όμως στη συνέχεια τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους με τους «μπλε» να πανηγυρίζουν την πρώτη δευτεριάτικη νίκη τους!



Ακολούθησε η διαδικασία επιλογής-απορρόφησης των παικτών της Ζούγκλας από τις δύο ομάδες. Η αρχηγός των Ωκεανών, Δήμητρα Φραντζή, επέλεξε πρώτη την Ειρήνη, κάνοντας την έκπληξη, καθώς οι περισσότεροι περίμεναν να επιλεγεί πρώτος ο Κωνσταντίνος Οροκλός. Ο μακρυμάλλης Πολίτης ακολούθησε πηγαίνοντας στους Νομάδες της Φωτιάς και έτσι αποχωρίστηκε τον κολλητό του μέχρι εκείνη τη στιγμή Λευτέρη, ο οποίος έγινε Ωκεανός. Τελευταία έμεινε η Νατάσα Καλογρίδη που θα συνεχίσει με την ομάδα της Φωτιάς.

Η πρώτη φορά των Ωκεανών στη βίλα ήταν σα να πηγαίνει πρώτη φορά παιδί σε λούνα παρκ! Κάθε τι που έβλεπαν έμεναν με ανοικτό στόμα. Από τα φαγητά, το ψυγείο, τους καθρέπτες, το μπάνιο. Όλοι βέβαια παραδέχθηκαν ότι τους είχε λείψει το ζεστό νερό και ένα καλό μπάνιο με σαμπουάν για να νιώσουν μετά από καιρό καθαροί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης