Η σούπερ σέξι Σέρβα γιατρός που... θεραπεύει τα πάντα

Η σούπερ σέξι Σέρβα γιατρός που... θεραπεύει τα πάντα

Οι φωτογραφίες που «σήκωσε» στο instagram η Μαρίγια Τζέλκιτς προκάλεσαν επιδημία... ζαλάδων και πυρετού

Η σούπερ σέξι Σέρβα γιατρός που... θεραπεύει τα πάντα
Θα μπορούσε να είναι μοντέλο. Θα μπορούσε να είναι sex symbol. Θα μπορούσε να έχει ακολουθήσει όποια καριέρα επιθυμούσε στην τηλεόραση, στο σινεμά ή στον χώρο της μόδας. Εκείνη, όμως, επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο. Την ιατρική! Η Μαρίγια Τζέλκιτς, ωστόσο, δεν είναι μία... συνηθισμένη γιατρός. Είναι η επιστήμονας που... θεραπεύει τα πάντα!

Η νεαρή Σέρβα διεκδικεί και δικαίως τον τίτλο της πιο σέξι γιατρού όχι μόνο στη χώρα της, αλλά -πιθανότατα- και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Μαρίγια εργάζεται σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου και η υψηλού επιπέδου σεξουαλικότητά της κρύβεται κάτω από την ποδιά του γιατρού.

Κλείσιμο


Προκειμένου να δείξει ότι πίσω από αυτές τις ρόμπες βρίσκονται άνθρωποι, η νεαρή γιατρός ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram ορισμένες φωτογραφίες της από την ιδιωτική της ζωή, προκαλώντας... επιδημία από... επιληψίες, ζαλάδες και... πυρετό!

Η εντυπωσιακή επιστήμονας αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ιατρικής του Βελιγραδίου και για όσο διάστημα σπούδαζε, εργαζόταν και ως μπαργούμαν. Προφανώς, απέκτησε το ιδιαίτερο ταπεραμέντο της κατά τη διάρκεια της διδακτικότατης αυτής περιόδου της ζωής της, κατά την οποία συνδύαζε τη σκληρή δουλειά και τις σπουδές.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με γυμναστική και bodybuilding γυναικών, κερδίζοντας μετάλλια και διακρίσεις σε ομοσπονδιακούς διαγωνισμούς.

Αφήνουμε τις εικόνες να «μιλήσουν» μόνες τους...
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης