Η Daisy Lowe ποζάρει τόπλες και δηλώνει: «Δεν είμαι λεσβία»

Η Daisy Lowe ποζάρει τόπλες και δηλώνει: «Δεν είμαι λεσβία»

Η 28χρονη, με αφορμή τη νέα της φωτογράφιση μίλησε και για τις φήμες που τη θέλουν να έχει ερωτική σχέση με τη 42χρονη τραγουδίστρια, Louise Redknapp 

Η Daisy Lowe ποζάρει τόπλες και δηλώνει: «Δεν είμαι λεσβία»
Η Daisy Lowe, ποτέ δεν φοβήθηκε να δείξει δημόσια τις απίστευτες καμπύλες της, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της για τη φωτογράφιση γνωστής εταιρίας εσωρούχων. 

Το 28χρονο μοντέλο πόζαρε τόπλες, φορώντας ένα μίνιμαλ εσώρουχο και άρχισε να λικνίζει το κορμί της σύμφωνα με τα κλικ του φωτογράφου. Στη φωτογράφιση η καλλονή πόζαρε στον καναπέ και με το μοντέλο Solveig Hansen, φορώντας φυσικά τα πιο σέξι εσώρουχα του οίκου.

Κλείσιμο






Η μελαχρινή καλλονή, με αφορμή τη νέα της φωτογράφιση μίλησε και για τις φήμες που τη θέλουν να έχει ερωτική σχέση με τη 42χρονη τραγουδίστρια, Louise Redknapp.

«Γνωρίζω τις φήμες που με θέλουν λεσβία και πραγματικά γελάω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι είμαστε απλά φίλες. Γιατί; Είναι φανταστική γυναίκα, θερμή και ειλικρινής. Είμαι περήφανη για τη φίλη μου. Αυτό πρέπει να κάνουμε οι γυναίκες μεταξύ μας, να στηρίζουμε η μία την άλλη». 

Louise Redknapp,Daisy Lowe



Louise Redknapp



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης