Θύματα ληστείας ξανά η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ

Θύματα ληστείας ξανά η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ

Αυτό που κατάφερε να αρπάξει ήταν ένα κινητό τηλέφωνο iPhone, ενώ λήστεψε και μία... γειτόνισσα του ζευγαριού

Θύματα ληστείας ξανά η Κιμ Καρντάσιαν  και ο Κάνιε Γουέστ
Θύματα ληστείας έπεσαν ξανά μέσα σε ένα χρόνο η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ. Αυτή τη φορά στόχος τους ήταν η βίλα τους στο Μπελ Αιρ,  όπου ο δράστης άρχισε να ψάχνει τρία αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TMZ,  ο ληστής έφτασε περίπου στις 4 το πρωί (τοπική ώρα) την Παρασκευή στην έπαυλη του ζεύγους. Δεν εισέβαλε στο σπίτι, παρά μόνο διέρρηξε τα αυτοκίνητα. Αυτό που κατάφερε να αρπάξει ήταν ένα κινητό τηλέφωνο iPhone που ανήκε σε μέλος του προσωπικού του Κάνιε Γουέστ. 

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ένας σεκιούριτι του σπιτιού εντόπισε τον διαρρήκτη και τον κυνήγησε, ενώ η εικόνα του έχει καταγραφεί από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος. 

Κλείσιμο


Ο διαρρήκτης δεν σταμάτησε στο ζεγάρι, καθώς νωρίτερα είχε εισβάλει και στην αυλή της Κάθι Γκρίφιν, γειτόνισσας του ζευγαριού, προκαλώντας ζημιές σε ένα αυτοκίνητο και αρπάζοντας ένα πορτοφόλι.

Υπενθυμίζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν είχε πέσει θύμα ληστείας σε ξενοδοχείο του Παρισιού, με τους δράστες να την φιμώνουν και να την δένουν.

Μεταξύ άλλων της είχαν αρπάξει ένα κουτί με κοσμήματα, ανάμεσα στα οποία δύο διαμαντένια μπρασελέ, ένα διαμαντένιο κολιέ, ένα κίτρινο χρυσό ρολόι Ρόλεξ και ένα διαμαντένιο σταυρό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης