Nomads: Στους Ωκεανούς η ασυλία - «Λύγισαν» οι παίκτες με επίσκεψη-έκπληξη

Nomads: Στους Ωκεανούς η ασυλία - «Λύγισαν» οι παίκτες με επίσκεψη-έκπληξη

Οι δοκιμασίες που επιλέχθηκαν ήταν στα μέτρα των αθλητών - Χαμένοι οι Νομάδες της Ζούγκλας που θα πρέπει να δώσουν δύο υποψήφιους για αποχώρηση - Τον τρίτο θα δώσει η ομάδα της Φωτιάς - Δάκρυα από την επανένωση των Ωκεανών με την οικογένεια από το ψαροχώρι

Nomads: Στους Ωκεανούς η ασυλία - «Λύγισαν» οι παίκτες με επίσκεψη-έκπληξη
Ραμμένο και φτιαγμένο στα μέτρα των Νομάδων του Ωκεανού ήταν το αποψινό αγώνισμα ασυλίας στο Nomads. Οι τρεις ομάδες βρέθηκαν απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου περιμένοντας να δουν τι τους περιμένει και σίγουρα αυτό που τους ανακοινώθηκε έκανε τους «μπλε» να χαμογελάσουν.

Οι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν από 10 διαφορετικές δοκιμασίες που απαιτούσαν ισορροπία, δύναμη και αυτοσυγκέντρωση με τους αθλητές να βρίσκονται στο στοιχείο τους. Σε αυτές τις δοκιμασίες αγωνίστηκαν πέντε παίκτες από την κάθε ομάδα, λόγω του ότι η ομάδα της Ζούγκλας αποτελείται πλέον μόνο από πέντε παίκτες. Οι δοκιμασίες ήταν ατομικές και κάθε νίκη, ισοδυναμούσε με έναν πόντο.

Να σημειωθεί πως οι αρχηγοί επέλεγαν ποιοι παίκτες θα συμμετάσχουν σε κάθε παιχνίδι, ενώ οι παίκτες που έπαιζαν σε μια δοκιμασία δε μπορούσαν να συμμετέχουν ξανά στην ίδια. 

Κλείσιμο


 Όπως είπαμε, οι Ωκεανοί έκαναν περίπατο, φτάνοντας στις 10 νίκες πολύ άνετα, ακόμη και με... double score, καθώς η φυσική κατάσταση αλλά και η χημεία μεταξύ τους τούς αποδείχθηκαν καθοριστικές. Με αυτή τη νίκη, απέφυγαν για ακόμη μία φορά να μπουν στη δύσκολη διαδικασία να διώξουν άτομο.

Στη συνέχεια ακολούθησε σκληρή μάχη ανάμεσα στις εναπομείνασες ομάδες, με εκείνη της Φωτιάς να παίρνει τελικά τη νίκη αφήνοντας τελευταία και καταϊδρωμένη τη Ζούγκλα, η οποία θα πρέπει να δώσει στο αυριανό επεισόδιο δύο υποψήφιους για αποχώρηση, έχοντας πλέον... αποδεκατιστεί. Οι Νομάδες της Φωτιάς θα ανακοινώσουν αύριο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον τρίτο υποψήφιο που θα μπει στη διαδικασία πιθανής αποχώρησης.

Για άλλη μια φορά πάντως οι καιρικές συνθήκες στο Palawn, προκάλεσαν δυσκολίες στους παίκτες, αλλά και τους ανθρώπους της παραγωγής του Nomads. H ισχυρή καταιγίδα μάλιστα διέκοψε τον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, με την ομάδα του Ωκεανού να μην καταφέρνει να επιστρέψει πίσω στην παραλία, ενώ καταστράφηκε και το σπίτι της.



Συγκίνηση με την επίσκεψη των παιδιών από το ψαροχώρι

Στις δύο εβδομάδες που έμειναν στο ψαροχώρι οι Νομάδες του Ωκεανού, δημιουργήθηκαν στενοί δεσμοί με τους ντόπιους και πολύ περισσότερο με τα παιδιά, με τα οποία περνούσαν πολύ χρόνο και έπαιζαν μαζί τους. 

Η αποχώρησή της ομάδας για την παραλία στενοχώρησε τόσο τους ίδιους, όσο και τους κατοίκους, ειδικότερα την οικογένεια που τους φιλοξενούσε και τα δύο μικρά κοριτσάκια της. 

Γι' αυτό το λόγο, ο Αρναούτογλου επεφύλαξε μία έκπληξη στην ομάδα των Ωκεανών φέρνοντας τους για επίσκεψη στην παραλία πριν το αγώνισμα την οικογένεια για τους δουν. 

Όπως είπε μάλιστα το ένα από τα δύο κοριτσάκια έκλαιγε συνέχεια, επειδή έφυγαν οι αθλητές.

Οι δύο πλευρές ενθουσιάστηκαν με την προσωρινή επανένωση και αρκετοί ήταν εκείνοι που βούρκωσαν με τη χαρά που πήραν τα κοριτσάκια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης