Σοκ για τους τηλεθεατές: Αγνώριστη από τις πλαστικές η Στόκαρντ Τσάνινγκ του Grease

Σοκ για τους τηλεθεατές: Αγνώριστη από τις πλαστικές η Στόκαρντ Τσάνινγκ του Grease

Η 73χρονη σήμερα ηθοποιός δεν θυμίζει καθόλου την «Μπέτι Ρίτζο» που ενσάρκωσε στην αισθηματική ταινία του 1978 - Τι έγραψαν οι χρήστες στο Twitter

Σοκ για τους τηλεθεατές: Αγνώριστη από τις πλαστικές η Στόκαρντ Τσάνινγκ του Grease
Το 1978 πρωταγωνίστησε δίπλα στον Τζον Τραβόλτα και την Ολίβια Νιούτον-Τζον στην ταινία Grease υποδυόμενη την Μπέτι Ρίτζο. Την Τρίτη το πρωί η 73χρονη σήμερα Στόκαρντ Τσάνινγκ άφησε άναυδους τους τηλεθεατές, όταν εμφανίστηκε  στην εκπομπή Lorraine του ITV και μίλησε στην παρουσιάστρια Λορέν Κέλι.

Ο λόγος ήταν πως το άλλοτε ζωηρό κορίτσι με τα κοντά καστανά μαλλιά έχει γίνει πλέον μια αγνώριστη γυναίκα από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις. Αρκετοί τηλεθεατές εξέφρασαν στο Twitter με το hashtag #Lorraine το σοκ που ένιωσαν στη θέα της ηθοποιού.

Κλείσιμο


«
Ωχ θεέ μου, τι έκανε η Στόκαρντ στο πρόσωπό της;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης. «Θεέ μου, η Στόκαρντ Τσάνινγκ είναι αγνώριστη στη Lorraine. Είναι ντροπή που οι άνθρωποι αισθάνονται πως δεν μπορούν απλά να γεράσουν με αξιοπρέπεια»,
έγραψε κάποιος άλλος. 



Υπήρξαν όμως και μερικοί τηλεθεατές που θέλησαν να υπερασπιστούν την ηθοποιό και τόνισαν ότι έχουν περάσει 40 χρόνια από όταν κυκλοφόρησε το Grease. «Γιατί δεν συναντάτε την Στόκαρντ Τσάνινγκ αυτοπροσώπως; Το Grease ήταν πριν πολλά χρόνια. Είναι όμορφη και δείχνει απίστευτη», έγραψε ένας χρήστης και μάλλον, θαυμαστής της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης