Και η Κέιτ Μπέκινσεϊλ «καρφώνει» Γουάινσταϊν: Ήμουν 17 ετών, με υποδέχθηκε με το μπουρνούζι

Και η Κέιτ Μπέκινσεϊλ «καρφώνει» Γουάινσταϊν: Ήμουν 17 ετών, με υποδέχθηκε με το μπουρνούζι

Στην ιστορία που ανήρτησε δίνει λεπτομέρειες για το πώς την προσκάλεσε στο δωμάτιο ξενοδοχείο όταν εκείνη ήταν 17 ετών

Και η Κέιτ Μπέκινσεϊλ «καρφώνει» Γουάινσταϊν: Ήμουν 17 ετών, με υποδέχθηκε με το μπουρνούζι
Σε σκάνδαλο μεγατόνων εξελίσσεται η υπόθεση του παραγωγού του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση δεκάδων σταρ του κινηματογράφου. 

Οι τελευταία αποκάλυψη έγινε την Κέιτ Μπέκινσεϊλ. που είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Serendipity» και «The Aviator», παραγωγής της Weinstein Co., και περιέγραψε την εμπειρία της στο Instagram. 

Στην ιστορία που ανήρτησε δίνει λεπτομέρειες για το πώς την προσκάλεσε στο δωμάτιο ξενοδοχείο όταν εκείνη ήταν 17 ετών. Όταν της άνοιξε την πόρτα, ήταν μόνο με το μπουρνούζι. 

«Με κάλεσαν για συνάντηση στο Savoy Hotel, όταν ήμουν 17 ετών. Θεώρησα ότι πρόκειται για μία αίθουσα συσκέψεων, το οποίο ήταν κάτι πολ΄'υ κοινό. Όταν έφτασα, από τη ρεσεψιόν μού είπαν να ανέβω στο δωμάτιό του», έγραψε. 

«Ήμουν πολύ αφελής και πολύ μικρή και δεν πήγε το μυαλό μου ότι αυτός ο μεγαλύτερος και καθόλου γοητευτικός άνδρας θα περίμενε από μένα να έχω σεξουαλικό ενδιαφέρον για αυτόν. Αφού αρνήθηκα να πιω αλκοόλ γιατί είχα σχολείο την επόμενη ημέρα, έφυγα, ανήσυχη, αλλά αβλαβής», έγραψε.

Και συνέχισε: «Λίγα χρόνια αργότερα με ρώτησε αν είχε προσπαθήσει να κάνει κάτι μαζί μου σε αυτήν την πρώτη συνάντηση. Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί αν με είχε παρενοχλήσει ή όχι. Είχα αυτό που λέμε όρια. Τού είπα όχι επαγγελματικά πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια, με αρκετές φορές να έχει καταλήξει να ουρλιάζει, να με βρίζει χυδαία και να με απειλεί. Άλλες φορές έλεγε γελώντας στον κόσμο: Η Κέιτ ζει για να μου λέει "όχι"»

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ είναι η τελευταία από τις αποκαλύψεις - βόμβα για τα διάσημα «θύματα» του παραγωγού, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Αντζελίνα Τζολί, η Λεά Σεϊντού και η Κάρα Ντελεβίν.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης