Nomads: Αυτοί είναι οι προτεινόμενοι για αποχώρηση - Οι ειρωνείες Μαυρίδη προς τους αντιπάλους του

Nomads: Αυτοί είναι οι προτεινόμενοι για αποχώρηση - Οι ειρωνείες Μαυρίδη προς τους αντιπάλους του

Οι παίκτες και των τριών ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, όμως η ομάδα των Ωκεανών ήταν η καλύτερη και κέρδισε από την αρχή την ασυλία

Nomads: Αυτοί είναι οι προτεινόμενοι για αποχώρηση - Οι ειρωνείες Μαυρίδη προς τους αντιπάλους του
Ακόμη έναν σκληρό αγώνα με έπαθλο την κατάκτηση της ασυλίας περιελάμβανε το αποψινό επεισόδιο του Nomads.

Οι παίκτες και των τριών ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, όμως η ομάδα των Ωκεανών ήταν η καλύτερη και κέρδισε από την αρχή, με τους Νομάδες της Ζούγκλας και εκείνους της Φωτιάς να διεκδικούν στο τέλος τη δική τους ασυλία. 

Στον τελευταίο γύρο βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τους παίκτες να είναι φανερά κουρασμένοι και με δυσκολία να μπορούν να σταθούν στο νερό. Ο Γιώργος Μαυρίδης δυσκολευόταν ακόμη και να κρατηθεί, ενώ οι κραυγές που έβγαζε έκανε τους συμπαίκτες τους ν’ ανησυχούν.

Κλείσιμο
Τελικά οι Νομάδες της Ζούγκλας βγήκαν τελευταίοι στο απαιτητικό αγώνισμα και συνάντησαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου προκειμένου να ξεκινήσει η ψηφοφορία για τη διαδικασία των προτεινόμενων παικτών προς αποχώρηση.

Ο αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνος Οροκλός, ψήφισε προς αποχώρηση τον Φώτη Φιλιππόπουλο, ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες ψήφισαν την Νατάσα Καλογρίδη.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ολοκληρωθεί αύριο, στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ανάμεσα στους Νομάδες του Ωκεανού και τους Νομάδες της Φωτιάς, όπου και θα προκύψει ο τρίτος προτεινόμενος παίκτης προς αποχώρηση.



Προκλητικός Μαυρίδης: Κοιμηθήκατε καλά το βράδυ;

Η χθεσινή συνεργασία της ομάδας των Ωκεανών με εκείνη της Ζούγκλας για να πετάξουν έξω από τη βίλα τους Νομάδες της Φωτιάς δεν ξεχάστηκε από τους «κόκκινους». 

Στο αποψινό επεισόδιο και πριν τον αγώνα ασυλίας βγήκαν τα μαχαίρια καθώς οι μπηχτές και οι ειρωνείες έδιναν και έπαιρναν από τις δύο πλευρές. Η ομάδα της Φωτιάς «άδειασε» τους αντιπάλους της μέσω του Αλεξάνδρου, καθώς αποκάλυψαν πως είχαν συνεννοηθεί ο καθένας να παίξει για την ομάδα του. Δεν τα κατάφεραν όμως και οι Νομάδες της Ζούγκλας παραδέχθηκαν πως οι «κόκκινοι» ήταν η πιο ισχυρή ομάδα και άρα έπρεπε να «φύγουν από τη μέση».



 Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους Νομάδες της Φωτιάς, οι οποίοι με μπροστάρη τον αρχηγό Γιώργο Μαυρίδη επιτέθηκαν λεκτικά στους αντιπάλους τους με τον γνωστό παρουσιαστή να ρωτά ειρωνικά: «Κοιμηθήκατε καλά χθες το βράδυ στη βίλα;». Οι Παναγιώτης Βασιλάκος και Κωνσταντίνος Οροκλός σήκωσαν το γάντι απαντώντας πως δεν πρέπει να ειρωνεύεται και πως μεταφέρει ένταση χωρίς λόγο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης