Χαμός στο Nomads: «Μπλε» και «Πράσινοι» συνεργάστηκαν πετώντας έξω τους Νομάδες της Φωτιάς!

Χαμός στο Nomads: «Μπλε» και «Πράσινοι» συνεργάστηκαν πετώντας έξω τους Νομάδες της Φωτιάς!

Από τα αλώνια στα σαλόνια οι Νομάδες της Ζούγκλας που θα περάσουν την εβδομάδα στη βίλα, ενώ οι Ωκεανοί θα παραμείνουν στο ψαροχώρι - Τραυματίστηκαν Παπαδόπουλος και Κολέτσα

Χαμός στο Nomads: «Μπλε» και «Πράσινοι» συνεργάστηκαν πετώντας έξω τους Νομάδες της Φωτιάς!
Η ζωή των Νομάδων στην παραλία - για αυτούς της Ζούγκλας - και στον ψαροχώρι - για εκείνους του Ωκεανού - δεν ήταν εύκολη όπως αποδείχθηκε την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού.

Οι μόνοι που πέρασαν... ζωή και κότα ήταν οι Νομάδες της Φωτιάς στη βίλα, κάτι που δεν μπορούσαν να ανεχθούν για δεύτερη σερί εβδομάδα οι αντίπαλοί τους. 

Βρήκαν λοιπόν τον τρόπο στην σημερινή δοκιμασία να τους στείλουν από τον... Όλυμπο στα... Τάρταρα, με παραδειγματική συνεργασία μεταξύ τους.


Κλείσιμο

Στο ράγκμπι έπρεπε να δέιξουν τις δυνάμεις τους απόψε οι τρεις δυνάμεις και από την αρχή φάνηκε πώς θα εξελισσόταν το παιχνίδι και ποιος θα έχανε, γεγονός που εξόργισε τους «Κόκκινους» και προκάλεσε τις συνεχείς διαμαρτυρίες τους για τους κανονισμούς, καθώς βρίσκονταν να παίζουν πάντα εναντίον δύο αντιπάλων!

Αφότου βγήκαν από το παιχνίδι, οι άλλες δύο ομάδες συνέχισαν μέχρι να συμπληρώσουν τον μαγικό αριθμό 11 στις κερδισμένες μπάλες που θα τους έστελνε στην βίλα.

Τελικά, εκείνοι που θα χαρούν για την εβδομάδα που ξεκίνησε την πολυτέλεια και τις ανέσεις της βίλας είναι οι Νομάδες της Ζούγκλας, με εκείνους του Ωκεανού να παραμένουν στα γνωστά τους λημέρια, στο ψαροχώρι. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη για τους εκπροσώπους του αθλητισμού.


Τραυματίστηκε ο αρχηγός των Ωκεανών και η Κολέτσα

Από δύο τραυματισμούς σημαδεύτηκε η αποψινή μάχη των τριών ομάδων. Πιο σοβαρός φάνηκε να είναι ο τραυματισμός του αρχηγού των Νομάδων του Ωκεανού, Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας και φοβούμενος, όπως είπε αργότερα, ολική ρήξη χιαστού.



Ο ίδιος μάλιστα πήρε την απόφαση να παραδώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, καθώς πιστεύει ότι η απουσία του θα είναι μεγάλη, ίσως και οριστική...

Η ομάδα της Φωτιάς ήταν και αυτή λαβωμένη, καθώς εκτός από την διαμονή για μία εβδομάδα στην παραλία έχασαν προσωρινά και την Χριστίνα Κολέτσα που τραυματίστηκε.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης