Φυγόποινοι συνελήφθησαν σε Ηλεία και Βόλο

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς  καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις


Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας σε έναν 60χρονο Έλληνα που συνελήφθη στα Κρέστενα Ηλείας, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος. 

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για υπόθεση ναρκωτικών. Η ποινή έχει τελεσιδικήσει και τώρα θα πρέπει να την εκτίσει.

*** Στον Βόλο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του τοπικού τμήματος συνέλαβαν τον ένα μετά τον άλλο τρεις φυγόποινους. Αρχικά, μία 50χρονη Ελληνίδα που σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος με ποινή φυλάκισης 3,5 ετών. Έπειτα, έναν 34χρονο Έλληνα ο οποίος είχε καταδικαστεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και τέλος έναν 50χρονο Έλληνα που σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση του νόμου περί επιταγών με ποινή φυλάκισης 20 μηνών.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr