Nomads: Το κοινό κράτησε στο παιχνίδι τον Γιώργο Μαυρίδη

Nomads: Το κοινό κράτησε στο παιχνίδι τον Γιώργο Μαυρίδη

Αποχώρησε η Εύη Ιωαννίδου - Παρά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στην πρώτη δοκιμασία αγωνίστηκε μέχρι τέλους και διεκδίκησε με αξιώσεις την παραμονή της - Έχασε στην τρίτη δοκιμασία

Nomads: Το κοινό κράτησε στο παιχνίδι τον Γιώργο Μαυρίδη
Συναρπαστικό ήταν το σημερινό επεισόδιο στο Nomads όπου έγινε και η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι.

Η Εύη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του Αnt1 καθώς έχασε στην τρίτη δοκιμασία.

Προτεινόμενοι για την πρώτη αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα της Φωτιάς, η Εύη Ιωαννίδου και ο Φώτης Φιλιππόπουλος από την ομάδα της Ζούγκλας. 

Κλείσιμο
Ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό στη ψηφοφορία που διεξήχθη την Τετάρτη, έσωσε με την θετική του ψήφο τον Γιώργο Μαυρίδη ο οποίος παρέμεινε στο παιχνίδι χωρίς να αγνωνιστεί.

Στην πρώτη δοκιμασία, ο Φώτης Φιλιππόπουλος πήρε γρήγορα μεγάλη διαφορά ενώ η Εύη Ιωαννίδου έχασε πάρα πολύ χρόνο για την ανεύρεση του κύβου που ήταν θαμμένος στην άμμο με αποτέλεσμα να κουραστεί και λίγο αργότερα να λιποθυμήσει! 

Νικητής στην πρώτη δοκιμασία αναδείχθηκε ο Φώτης καθώς το ιατρικό «τιμ» του παιχνιδιού δεν επέτρεψε στην Εύη να συνεχίσει. Δύο ώρες αργότερα, και αφού ανέκτησε τις δυνάμεις της, η Εύη είπε ότι δεν τα παρατάει και ότι θα επιδιώξει  να κρατηθεί μέσα στο παιχνίδι και να αγωνιστεί στη δεύτερη δοκιμασία της ισορροπίας.

Και αυτό ακριβώς έγινε καθώς η Εύη κέρδισε τον αγώνα και ισοφάρισε τον Φώτη. Σύμφωνα με τους όρους του παιχνιδιού νικητής από τη μονομαχία, αναδεικνύεται αυτός που κερδίζει και στις 2 δοκιμασίες. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι παίκτες πηγαίνουν και σε τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής. 

Στο τρίτο και τελευταίο αγώνισμα στον Πύργο, ο Φώτης ξεκίνησε πιο σταθερά και κατάφερε τελικά να επικρατήσει και να παραμείνει στο παιχνίδι.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης