Βίντεο: Η Πάμελα Άντερσον με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά τον Χιού Χέφνερ

Βίντεο: Η Πάμελα Άντερσον με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά τον Χιού Χέφνερ

Η Πάμελα ήταν το αγαπημένο «κουνελάκι» του θρυλικού εκδότη 

Βίντεο: Η Πάμελα Άντερσον με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά τον Χιού Χέφνερ
Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά, το θρυλικό κουνελάκι Πάμελα Αντερσον, τον Χιού Χέφνερ που έφυγε χθες από τη ζωή. Φορώντας μόνο τα εσώρουχα της και με τη θλίψη εμφανώς ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της η Πάμελα κοιτάει τον φακό και δεν κρύβει ούτε λεπτό τη συγκίνηση της. 

Στη λεζάντα του βίντεο, με λόγια καρδιάς αποχαιρετά τον άντρα που την έκανε αυτό που είναι τώρα, όπως γράφει, και δηλώνει τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο του. 

Δείτε το βίντεο:  

Κλείσιμο


Η Πάμελα είχε φωτογραφηθεί 14 φορές για το περιοδικό Playboy και σε δηλώσεις της είχε τονίσει πως για εκείνη το περιοδικό ήταν ένα μεγάλο πανεπιστήμιο.

«Δεν μετανιώνω για καμία από αυτές τις φωτογραφήσεις μου. Από όλες έχω τις αναμνήσεις μου. Το Playboy για μένα ήταν μεγάλο πανεπιστήμιο. Στην έπαυλη του Playboy έμαθα πολλά και κυρίως γνώρισα ανθρώπους που ήταν πραγματικοί καλλιτέχνες. Τότε ήμουν ελεύθερο πνεύμα και αυτή η φάση της ζωής μου ήταν υπέροχη».

Η Πάμελα και ο Χιου, είχαν γίνει στενοί φίλοι. Για εκείνον ήταν το αγαπημένο του «κουνελάκι». Μάλιστα, η σεξοβόμβα είχε εμφανιστεί γυμνόστηθη σε γενέθλια του θρυλικού εκδότη. 




Η τελευταία της φωτογράφιση για το περιοδικό ήταν τον Φεβρουάριο του 2016, όταν το Playboy αποφάσισε να σταματήσει τα γυμνά του εξώφυλλα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης