Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria’s Secret πλησιάζει- Φέτος η Σαγκάη θα γεμίσει αγγέλους

Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria’s Secret πλησιάζει- Φέτος η Σαγκάη θα γεμίσει αγγέλους

Στα highlights του φετινού σόου είναι ότι στην πασαρέλα θα ανέβουν και έξι καλλονές από την Κίνα

Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria’s Secret πλησιάζει- Φέτος η Σαγκάη θα γεμίσει αγγέλους
Με το που μπήκε το Φθινόπωρο, ανακοινώθηκε ότι η πιο σέξι πασαρέλα του κόσμου με τους δίμετρους... αγγέλους, φέτος, για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη της Κίνας και θα μεταδοθεί από το CBS. 

Στις 28 Νοεμβρίου τα μοντέλα της Victoria's Secret θα φορέσουν τα ευφάνταστα εσώρουχα και θα βάλουν τα φτερά τους μαγεύοντας το κοινό με τις αναλόγίες τους. 

Ανάμεσα στα μοντέλα που θα περπατήσουν με τα εσώρουχα του οίκου στην περίφημη πασαρέλα είναι οι: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio και Stella Maxwell.

Κλείσιμο














Στα highlights του φετινού σόου είναι ότι στην πασαρέλα θα ανέβουν και έξι καλλονές από την Κίνα και πιο συγκεκριμένα οι: He Sui, Liu Wen, Xi Mengyao, Ju Xiaowen, Xie Xin και η Estelle Chen, από την Γαλλία, που όμως έχει κινεζική καταγωγή. 



He Sui






Liu Wen



Xi Mengyao









Xie Xin  



Estelle Chen

Μένει να δούμε ποιο μοντέλο θα φορέσει το διαμαντένιο σουτιέν της εταιρίας, καθώς ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί σε ποια κυρία θα το εμπιστευτούν φέτος!

Για την... ιστορία,  το 2016 το φανταστικό σουτιέν αξίας 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων φόρεσε η Jasmine Tookes, το 2015 η Lily Aldridge είχε την τιμή να εμφανιστεί με σουτιέν 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το 2014 δύο κοπέλες- η Adriana Lima και η Alessandra Ambrosio- εμφανίστηκαν με τα θεϊκά σουτιέν, το κάθε ένα από τα οποία κόστιζε 1,6 εκατομμύρια δολάρια! 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης