Θιλάν Μπλοντό: Το ωραιότερο κορίτσι στον πλανήτη έγινε 16 ετών και μαγεύει τον κόσμο της μόδας

Θιλάν Μπλοντό: Το ωραιότερο κορίτσι στον πλανήτη έγινε 16 ετών και μαγεύει τον κόσμο της μόδας

Στην επίδειξη μόδας του Michael Kors παραβρέθηκαν γνωστοί ηθοποιοί όπως Νικόλ Κίντμαν και Ναόμι Γουότς , όμως η 16χρονη πανέμορφη Γαλλίδα ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις

Θιλάν Μπλοντό: Το ωραιότερο κορίτσι στον πλανήτη έγινε 16 ετών και μαγεύει τον κόσμο της μόδας
Σε ηλικία έξι ετών κατέκτησε το τίτλο του ωραιότερου κοριτσιού στον κόσμο. Δέκα χρόνια αργότερα, η Θιλάν Μπλοντό από τη Γαλλία ανοίγει τα φτερά της μαγεύοντας με την ομορφιά της όλους όσοι παραβρέθηκαν στην "Εβδομάδα Μόδας", στη Νέα Υόρκη.

Η ίδια καθόταν στη πρώτη σειρά του σόου που διοργάνωσε ο Αμερικανός σχεδιαστής Michael Κors.

Προτού μάθει καλά-καλά γραφή κι ανάγνωση είχε δεχθεί δριμύτατη κριτική όταν εμφανίστηκε στις σελίδες του γαλλικού περιοδικού "Vogue" φορώντας κραγιόν,ψηλοτάκουνα και ποζάροντας όλο σκέρτσο.


Στην επίδειξη μόδας παραβρέθηκαν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως Νικόλ Κίντμαν και Ναόμι Γουότς , όμως η 16χρονη πανέμορφη Γαλλίδα ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Κλείσιμο


Η Θιλάν, που συνοδευόταν από τον Γκάμπριελ-Κιν Ντέι Λιούις,τον γιο του διάσημου ηθοποιού Ντάνιελ Ντέι Λιούις, είναι κόρη του σταρ του ποδοσφαίρου, Πατρίκ Μπλοντό.

Σήμερα συνεργάζεται με το πρακτορείο "IMG" και είναι το πρόσωπο ενός αρώματος της σχεδιάστριας "Lolita Lempicka".

Φορώντας λεοπάρ πουκάμισο και χακί παντελόνι, η Θιλάν απέσπασε για την εμφάνισή της διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς μόδας.

"Το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου είναι να συναντώ νέους φωτογράφους και make up artists.Moυ αρέσει επίσης να δοκιμάζω ρούχα", έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.



Η δυναμική της στα social media είναι τόσο μεγάλη που έχει δημιουργήσει ήδη το δικό της fan club, τους "Τhylaners".H ηλικία και η ενασχόληση με τη μόδα είναι μία εξίσωση που δεν τη αφορά παρά το γεγονός ότι δέχτηκε ποικίλα σχόλια για τις φωτογραφήσεις της σε μικρή ηλικία.

   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης