Ο Γιώργος Λιάγκας τράβηξε σε βίντεο την πετρελαιοκηλίδα που έφτασε στη Γλυφάδα!

Ο Γιώργος Λιάγκας τράβηξε σε βίντεο την πετρελαιοκηλίδα που έφτασε στη Γλυφάδα!

«Γλυφάδα τώρα!!! Γι αυτό το έγκλημα θα απολογηθεί κανείς από τους ανίκανους που αποφασίζουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής 

Ο Γιώργος Λιάγκας τράβηξε σε βίντεο την πετρελαιοκηλίδα που έφτασε στη Γλυφάδα!
Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η ρύπανση που προκλήθηκε από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη». Οι φόβοι για επέκταση της ρύπανσης που εκφράστηκαν από την πρώτη στιγμή επιβεβαιώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης όταν η πετρελαιοκηλίδα έφτασε στη Γλυφάδα. 

Ο Γιώργος Λιάγκας, σήμερα το απόγευμα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το οποίο δείχνει το μέγεθος της ρύπανσης σε παραλία της Γλυφάδας. 

«Γλυφαδα τωρα!!! Γι αυτο το εγκλημα θα απολογηθει κανεις απο τους ανικανους που αποφασιζουν. Και δε μιλαω κομματικα. Ολοι ιδιοι», έγραψε στη λεζάντα του ο παρουσιαστής. 

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο: 



Μετά τη Σαλαμίνα που δέχτηκε το πρώτο κύμα του πετρελαίου που διέρρευσε από το βυθισμένο πλοίοι, χθες το βράδυ «μαύρισε» η Πειραϊκή, ενώ σήμερα όσοι πλησίασαν την παραλία σε Αγιο Κοσμά και Καλαμάκι είδαν και εκεί την ίδια εικόνα με αυτή που βλέπουν μέρες τώρα οι κάτοικοι της Σαλαμίνας. 

Μάλιστα ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου από την πρώτη στιγμή έχει θέσει σε συναγερμό τις υπηρεσίες του Δήμου, ενώ προέτρεψε και τους λουόμενους να αποφεύγουν να κατέβουν στην παραλία. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης