Όλα τα ρεκόρ έσπασε το νέο τραγούδι της Taylor Swift: Πρώτο σε YouTube και Spotify

Όλα τα ρεκόρ έσπασε το νέο τραγούδι της Taylor Swift: Πρώτο σε YouTube και Spotify

Το 'Look What You Made Me Do' είναι το πιο επιτυχημένο τραγούδι και στις δύο πλατφόρμες, εκθρονίζοντας το 'Hello' της Adele

Όλα τα ρεκόρ έσπασε το νέο τραγούδι της Taylor Swift: Πρώτο σε YouTube και Spotify
Κάποιοι μπορεί να δηλώνουν πως το αγάπησαν, κάποιοι πως το μίσησαν κιόλας, όμως ένα είναι το δεδομένο: Το νέο τραγούδι της Taylor Swift έσπασε όλα τα ρεκόρ και είναι πλέον το πιο επιτυχημένο τόσο στο Youtube όσο και στο Spotify.

To “Look What You Made Me Do”, σύμφωνα με το Associated Press, μόνο την ημέρα που κυκλοφόρησε παίχτηκε πάνω από οκτώ εκατομμύρια φορές στο Spotify, ακόμα 19 εκατομμύρια φορές στο YouTube και πλέον κατέχει το ρεκόρ και στις δύο πλατφόρμες. 

Σύμφωνα με την Billboard εξάλλου, το νέο χιτ της ποπ σταρ πούλησε πάνω από 500.000 αντίτυπα μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και αυτή είναι η πιο μεγάλη επιτυχία νέου τραγουδιού από το 2015, όταν είχε κυκλοφορήσει η Adele το “Hello”.

Κλείσιμο
Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού προβλήθηκε για πρώτη φορά ολόκλητο στην τελετή απονομής των βραβείων MTV Video Music Awards, όμως ήδη είχε προκαλέσει συζητήσεις, καθώς από το preview που είχε δημοσιοποιηθεί πριν μέρες, πολλοί θεώρησαν πως πρόκειται για αντιγραφή της Beyonce. 


Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης