Η Μαρία Δεναξά απαντά στο «αν θέλεις μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνεις»

Η Μαρία Δεναξά απαντά στο «αν θέλεις μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνεις»

«Ορισμένοι ντόπιοι... έβαλαν εναντίον μου, κατηγορώντας ότι πρόθεση ήταν να δυσφημήσω τον τόπο μου τον οποίο υπεραγαπώ», έγραψε σε νέα της ανάρτηση στο facebook 

Η Μαρία Δεναξά απαντά στο «αν θέλεις μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνεις»
Όταν η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά κατήγγειλε, πριν λίγες ημέρες στο facebook, ταβέρνα στον τόπο καταγωγής της, τη Σύρο, σίγουρα δεν φανταζόταν την απήχηση που θα είχε η ανάρτησή της, καθώς τα όσα έγραψε έγιναν αμέσως viral στο διαδίκτυο. 

Η δημοσιογράφος, η οποία ζει και εργάζεται στη Γαλλία,
την «πάτησε» σαν τουρίστας όπως έγραψε και ακριβοπλήρωσε τους θαλασσινούς μεζέδες που παρήγγειλε με την παρέα της. Επίσης, τόνισε στο κείμενο της πως στο κατάστημα δεν υπήρχαν πουθενά αναρτημένες οι τιμές, δεν υπήρχε POS και στην απόδειξη δεν αναφέρονταν τα πιάτα που παρήγγειλαν. Φυσικά, λίγο μετά ήρθε και η απάντηση από την υπεύθυνη της ταβέρνας η οποία έγραψε, μεταξύ άλλων, στη σελίδα της στο facebook ότι
«όποιος θέλει να τρώει μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνει». 
Κλείσιμο

Χθες, η Μαρία Δεναξά «ξαναχτύπησε» στο facebook με ανάρτηση της για το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί καθόλου στα όσα έγραψε για εκείνη η υπεύθυνη της ταβέρνας.

Σε κείμενο της με τίτλο «Μικρογραφία της ελληνικής νοοτροπίας», γράφει ότι της έκανε εντύπωση το γεγονός πως συντοπίτες της έβαλαν εναντίον της, κατηγορώντας την ότι είχε πρόθεση να δυσφημήσει τον τόπο της, τη Σύρο. Μάλιστα, στο τέλος δημοσιεύει και κάποια από τα σχόλια που της έκαναν εντύπωση. 

Διαβάστε τη νέα της ανάρτηση: 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης