Η showbiz αποχαιρετά τη Ζωή Λάσκαρη - Συγκινητικό αντίο στα social media

Η showbiz αποχαιρετά τη Ζωή Λάσκαρη - Συγκινητικό αντίο στα social media

Μέσω Facebook, Twitter και Instagram άνθρωποι του καλλιτεχνικού -και όχι- μόνο κόσμου αποχαιρετούν με το δικό τους τρόπο την Zωή Λάσκαρη που έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή

Οι τελευταίες τηλεοπτικές δηλώσεις της Ζωής Λάσκαρη

Σαν βόμβα έπεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του ξαφνικού χαμού της Ζωής Λάσκαρη. Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, της τηλεόρασης, αλλά και της πολιτικής αποχαιρετούν με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό.

Καίτη Φίνου: «Λατρεμένη μας πολύ νωρίς έφυγες..καλό ταξίδι..Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη», έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter η ηθοποιός.

Η Γωγώ Ατζολετάκη πόσταρε μία φωτογραφία από το παρελθόν στο Facebook και σχολίασε «Και ήταν τόσο λαμπερή πάντα... Και γέλαγε τόσο πολύ... 
Κλείσιμο
Όλοι γελάγαμε κάποτε πολύ !”!



Βέρα Κρούσκα: «Καλό ταξίδι Ζωίτσα μου…έφυγες όπως ήθελες» ήταν τα λόγια της για την Ζωή Λάσκαρη, με την οποία είχαν πρόσφατα συνεργαστεί στο θέατρο.

Κωνσταντίνος Ρήγος: 
Ο σκηνοθέτης και χορογράφος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τη Ζωή Λάσκαρη, στο Instagram  χαρακτηρίζοντας τη σημερινή μέρα ως «black Friday». «Αντίο Ζωή goodbye Life #zoelaskari #icon #forever Black Friday bye Ζωίτσα μας, τόσες στιγμές στο πανί και στην ζωή δικές σου, θα θυμάμαι τις λίγες συζητήσεις μας και τα φευγαλέα γέλια! Την πρώτη φορά που σε είδα στο θέατρο εκεί στην Πατησίων, το αυτόγραφο που σου είχα ζητήσει και έχω ακόμα και μετά ήρθαν τα χρόνια και γνωριστήκαμε! Σε μια συνέντευξη στην @kanesti είχε πει [Δεν με ενδιαφέρει να μείνω "αθάνατη". Με ενδιαφέρει να περνάω καλά, έλεγε η Ζωή Λάσκαρη (θα θυμάμαι: το βραχνό γέλιο της που ήταν σαν κάτι να ξερίζωνε από τα σωθικά της. Τη λαγνεία της που ένιωθες πως θα θρυμματιστεί την στιγμή της έκρηξης. Το βλέμμα που έδειχνε ότι πάντα κάτι λείπει) Αντίο λοιπόν - πόσο μοχθηρός αυτός ο Αύγουστος», έγραψε



Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος σε μήνυμά του στο Facebook ανέφερε: «Γενναιο πλασμα με βαθια αισθηματα για το συνανθρωπο ,επεσε και σηκωθηκε πολλες φορες οπως ολοι οι μπροσταρηδες και ταλαντουχοι ......καλη ανταμωση αγαπημενη μας .....ΖΩΙΤΣΑ......». 



Ο Απόστολος Γκλέτσος υπήρξε παντρεμένος με την κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία-Ελένη.

Σεμίνα Διγενή: «Σε έλεγα Ζωάκι κι όχι Ζωίτσα και γελούσες.
Σε φωτογράφιζα με το κινητό και πόζαρες.
Πηγαίναμε διακοπές -και με τη μαμά μου- κι εξαφάνιζες τα κεφτεδάκια.
Αντιπαθούσαμε τους ίδιους ανθρώπους.
Άρεσε και στις δυο μας ο.. Κουτσούμπας.
Μου έλεγες απόρρητες ιστορίες για τον Βοσκόπουλο και την Αλίκη.
Όταν θύμωνες με κάποιον κι άρχιζες τα μπινελίκια, άλλαζα κουβέντα.
Γελούσες τόσο δυνατά και παράξενα, που όλοι γυρνούσαν να δουν ποιον σφάζουν.
"Γυρίσαμε" την τελευταία (ποιος να το φανταζόταν;) εκπομπή σου, με την Katerina που λάτρεψες. Σου χρωστάω το δέσιμό μου με τον Γιώργος και τη φιλία μου με την Maria και την Eirini», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία ανέβασε και δέκα φωτογραφίες από στιγμές της ηθοποιού.

Με την είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη,
η Άννα Βίσση δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και έγραψε «Καλό ταξίδι Ζωή…»

Κατερίνα Λάσπα: «Ζωάρα,εκείνο το ουζάκι δίπλα στην θάλασσα δεν προλάβαμε να το πιουμε...Σε ευχαριστώ για την φιλία σου.Καλό ταξίδι»

Γιώργος Τσαλίκης: Αντίο Ζωή ...Από τους λίγους ακομπλεξαριστους ανθρώπους αυτής της showbiz και σταρ από κούνια όχι με το ζορι ... Λυπάμαι πολύ ...», ήταν το μήνυμα του τραγουδιστή στο Instagram, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη.

Φαίη Σκορδά: Με ένα λακωνικό «Αντίο Ζωή» η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια αποχαιρέτισε την ηθοποιό μέσω Instagram

Νίκος Μαστοράκης: «ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Δεν θελω να το πιστεψω, Ζωη μου. Δεν γινεται, ειναι fake news, ειναι φαρσα. Ανθρωπινα αριστουργηματα σαν και σενα δεν πεθαινουν, δεν φευγουν, με τιποτα δεν το πιστευω...», έγραψε στο Facebook συνοδεύοντας το μήνυμά του με μία φωτογραφία μαζί με την ηθοποιό. 























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης