Η Kate Upton ξαναχτυπά: Γιατί "υιοθέτησα" τις καμπύλες

Η Kate Upton ξαναχτυπά: Γιατί "υιοθέτησα" τις καμπύλες

Το εκρηκτικό μοντέλο με τα πληθωρικά προσόντα μίλησε για τo πώς φροντίζει το κορμί της αλλά και την απόφαση της να γίνει μοντέλο

Η Kate Upton ξαναχτυπά: Γιατί "υιοθέτησα" τις καμπύλες
Είχαμε καιρό να το δούμε το κορίτσι. Ο λόγος για την Kate Upton η οποία μετά από καιρό αποχής από τα εξώφυλλα περιοδικών, μετά το απίστευτο τριπλό τεύχος του Sports Illustrated, επανήλθε με μια φωτογράφηση για το περιοδικό Shape. Το εκρηκτικό μοντέλο με τα πληθωρικά προσόντα μίλησε για τo πώς φροντίζει κορμί της αλλά και την απόφαση της να γίνει μοντέλο. 

«Μόλις άρχισα να εστιάζω στο τι με κάνει δυνατή ως προσωπικότητα, βρήκα την ισορροπία και άλλαξα το σώμα μου. Με ενδιαφέρει να είμαι καλά και υγιής και όχι να πέσω νούμερο στο τζιν», λέει το μοντέλο και συνεχίζει. «Ποτέ δεν θα μοιάζω με κάποια κοπέλα που δεν έχει καμπύλες. Τελικά, δουλεύω πολύ σκληρά για να είμαι ο καλύτερος μου εαυτός». 

Κλείσιμο


Η Kate μίλησε στο περιοδικό σχετικά με τη... ρουτίνα γυμναστικής της, η οποία περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάρα και βάρη. «Η προπόνηση με βάρη με βοηθά να το κάνω το καλύτερο που μπορώ για το σώμα μου», αποκάλυψε. 



Φυσικά, το περιοδικό μαζί με τις δηλώσεις της φωτογράφισε το μοντέλο το οποίο όπως βλέπετε είναι στα καλύτερα του.  








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης