Η Χίλαρι Νταφ ποζάρει χωρίς photoshop: Είμαι μάνα και αγαπώ το σώμα μου

Η Χίλαρι Νταφ ποζάρει χωρίς photoshop: Είμαι μάνα και αγαπώ το σώμα μου

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια βάζει στη θέση τους όσοι κρίνουν τα σώματα των γυναικών

Η Χίλαρι Νταφ ποζάρει χωρίς photoshop: Είμαι μάνα και αγαπώ το σώμα μου
Την κακία όσων κρίνουν τα σώματα των γυναικών καυτηριάζει η αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Χίλαρι Νταφ, που ανέβασε μια αρετουσάριστη φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram. 

Η Χίλαρι Νταφ πόζαρε πισώπλατα κρατώντας αγκαλιά το γιο της, αφήνοντας εκτεθειμένες στα μάτια όλων τις όποιες «ατέλειες» έχει το σώμα της. 

«Κάνω αυτή την ανάρτηση εκ μέρους των νέων κοριτσιών, των γυναικών και των μητέρων κάθε ηλικία. Απολαμβάνω διακοπές με τον γιο μου, μετά από μια περίοδος δουλειάς που έλειπα μακριά του. Αφού τα σάιτς χαίρονται να αναδεικνύουν τα "ελαττώματα" των διάσημων, ορίστε, να τα! Το σώμα μου μου έχει δώσει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου, τον γιο μου Λούκα, εδώ και πέντε χρόνια. Τον Σεπτέμβριο θα γίνω 30, το σώμα μου είναι υγιές και με πάει όπου θέλω να πάω. Κυρίες μου, ας είμαστε περήφανες γι' αυτό που έχουμε και ας σταματήσουμε να σπαταλάμε πολύτιμο χρόνο ευχόμενες να ήμασταν διαφορετικές, καλύτερες και αψεγάδιαστες. Κι εσείς, ξέρετε ποιοι είστε, που ήδη ξέρετε πώς να χαλάτε κάτι ωραίο, τώρα είστε και "κριτές του σώματος", επίσης», έγραψε και ως hashtag πρόσθεσε: #kissmyass.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης