Μεγάλη συναυλία Ρέμου - Ramazzoti στη Μύκονο

Μεγάλη συναυλία Ρέμου - Ramazzoti στη Μύκονο

10.000 ευρώ για μια σαμπάνια Dom Perignon και μια Belvedere! - Η τιμή κατ’άτομο στα πρώτα τραπέζια «αγγίζει» τα 1.500 ευρώ- Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Μεγάλη συναυλία Ρέμου - Ramazzoti στη Μύκονο
Απόψε στη Μύκονο, ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Eros Ramazzotti ξεσηκώνουν όλο το νησί με μία μοναδική συναυλία στο club Nammos. 

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε το τελικό sound check - όπως θα δείτε στα βίντεο που εξασφάλισε το protothema- με τους δύο διάσημους τραγουδιστές να προβάρουν τις επιτυχίες τους και το ντουέτο που θα πουν μαζί επί σκηνής. 

Ο Ιταλός τραγουδιστής, πρόβαρε και τα ελληνικά του, καλησπερίζοντας τη Μύκονο και το κοινό, που πρόκειται απόψε να γεμίσει ασφυκτικά το γνωστό club. Ρέμος και Ramazzotti, έδειξαν στην τελική πρόβα, ότι έχουν χημεία πάνω στη σκηνή και δεν σταμάτησαν να πειράζουν με χιούμορ ο ένας τον άλλο. 

Κλείσιμο
Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και από το πρωί ιδιωτικοί αστυνομικοί επιτηρούν το χώρο. Μάλιστα το απόγευμα μεταφέρθηκε και μια ειδική πύλη ανίχνευσης εκρηκτικών η οποία στήθηκε στην είσοδο του club.  

Ο χώρος της συναυλίας ελέγχθηκε εξονυχιστικά και από δυο σκυλιά- βελγικά Μαλινουά- για εκρηκτικά, και το βράδυ λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ το φιδίσιο μονοπάτι που οδηγεί στην Ψαρού αναμένεται να γνωρίσει τον απόλυτο συνωστισμό.

Η μοναδική συνάντηση των δύο τραγουδιστών, που θα κάνουν solo εμφανίσεις αλλά και ντουέτα, έχει ήδη γίνει πόλος έλξης, με δεκάδες σκάφη που φιλοξενούν VIPs και celebrities να έχουν αγκυροβολήσει ανοιχτά της Ψαρρούς.



Όπως κάθε χρόνο, οι τιμές στο Nammos είναι για «ιδιαίτερα» πορτοφόλια, με την τιμή κατ’ άτομο στα πρώτα τραπέζια να «αγγίζει» τα 1.500 ευρώ. Αυτά τα τραπέζια είναι συνήθως των δέκα ατόμων, κάτι που σημαίνει πως το καθένα θα στοιχήσει 15.000 ευρώ και περιλαμβάνουν gourmet μενού, ένα 6λιτρο μπουκάλι σαμπάνια, 3 λίτρα βότκα και ένα μπουκάλι τεκίλα.

Στα πιο πίσω τραπέζια η τιμή κατ’ άτομο είναι 1.000 ευρώ, ενώ υπάρχει επιλογή για τραπέζι χωρίς φαγητό, με κόστος από 3.000 έως 5.000 ευρώ και η είσοδος για ποτό στο bar είναι 100 ευρώ.

Δείτε βίντεο από την τελική τους πρόβα: 
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης