Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για τη συναυλία Ρέμου- Ramazzotti στη Μύκονο

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για τη συναυλία Ρέμου- Ramazzotti στη Μύκονο

Η συναυλία Ρέμου- Ramazzotti αποτελεί το μεγάλο event της Μυκόνου για το φετινό καλοκαίρι  

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για τη συναυλία Ρέμου- Ramazzotti στη Μύκονο
Απόψε στη Μύκονο, ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Eros Ramazzotti θα ξεσηκώνουν όλο το νησί με μία μοναδική συναυλία που θα δώσουν στο club Nammos. 

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και από το πρωί ιδιωτικοί αστυνομικοί επιτηρούν το χώρο. Το soundcheck της μπάντας του Eros Ramazzotti στην Ψαρού λίγες ώρες πριν από την αποψινή συναυλία του διάσημου Ιταλού τραγουδιστή με τον Αντώνη Ρέμο ξεκίνησε στις πέντε και μισή το απόγευμα.

Κάτω από τον ήλιο οι μουσικοί του Eros έπαιξαν κάποιες μελωδίες, ενώ την ίδια ώρα ακροβολίζονται σιγά-σιγά οι άνδρες ασφαλείας του event. Ο χώρος της συναυλίας ελέγχθηκε εξονυχιστικά και από δυο σκυλιά- βελγικά Μαλινουά- για εκρηκτικά, και το βράδυ λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ το φιδίσιο μονοπάτι που οδηγεί στην Ψαρού αναμένεται να γνωρίσει τον απόλυτο συνωστισμό.

Κλείσιμο


Η αποψινή συναυλία των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών αποτελεί το μεγάλο event του νησιού για το φετινό καλοκαίρι και οι ετοιμασίες για την άρτια προετοιμασία του έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετά 24ωρα. 

Δεκάδες σκάφη που φιλοξενούν VIPs και celebrities, ήρθαν ειδικά για τη μοναδική συνάντηση των δύο τραγουδιστών και έχουν αγκυροβολήσει ανοιχτά της Ψαρρούς. 

Η περιοχή έχει φωταγωγηθεί με εντυπωσιακούς προβολείς, ενώ την παράσταση κλέβει ο φωτισμός του πολυτελούς shopping mall που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το διάσημο seaside restaurant. 

Την Τετάρτη έγινε και η τελευταία πρόβα (sound check) με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να προσφέρει μοναδικές στιγμές στο κοινό και βέβαια, να «ανταγωνιστεί» σε επιδόσεις τον καλό του φίλο και συνεργάτη -τη συγκεκριμένη βραδιά- Eros Rammazzotti.

Δείτε το βίντεο με την σημερινή πρόβα του Eros Rammazzotti:





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης