Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Έτοιμοι να γίνουν γονείς για τρίτη φορά

Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Έτοιμοι να γίνουν γονείς για τρίτη φορά

Το διάσημο ζευγάρι επέλεξε να αποκτήσει το τρίτο του παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, η οποία είναι ήδη τριών μηνών

Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Έτοιμοι να γίνουν γονείς για τρίτη φορά
Η οικογένεια Γουέστ-Καρντάσιαν πρόκειται να γίνει πενταμελής, καθώς το διάσημο ζευγάρι περιμένει το τρίτο του παιδί, όπως αποκαλύπτει το «Us Weekly».

Ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν επέλεξαν να αποκτήσουν το τρίτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, η οποία είναι ήδη τριών μηνών. Ωστόσο, εκπρόσωποι της διάσημης τηλεπερσόνας αρκέστηκαν να απαντήσουν «Ουδέν σχόλιο», όταν τους ζητήθηκε να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις έντονες φήμες.

Η Κιμ Καρντάσιαν είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένεια της με τον γνωστό ράπερ, αλλά ήταν πολύ επικίνδυνο να κυοφορήσει η ίδια ένα τρίτο παιδί, εξαιτίας των σοβαρών επιπλοκών που παρουσίασε στις δυο προηγούμενες εγκυμοσύνες της.

Κλείσιμο
Η ίδια είχε αποκαλύψει σε ένα επεισόδιο του reality show της «Keeping Up With the Kardashians» πως: «Έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως δεν μπορώ να κυοφορήσω ξανά. Οπότε τώρα πρέπει να εξερευνήσω τον δρόμο της παρένθετης μητέρας».

Όπως αποκαλύπτει το «Us Weekly» ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν στράφηκαν σε ένα πρακτορείο εύρεσης παρένθετων μητέρων, μέσω του οποίου βρήκαν μια κοπέλα πάνω από 20 ετών από το Σαν Ντιέγκο. Η νεαρή παρένθετη μητέρα θα πληρωθεί με το ποσό των 45.000 δολαρίων για να φέρει στον κόσμο τον τρίτο απόγονο του διάσημου ζευγαριού.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας Γουέστ-Καρντάσιαν είναι η τετράχρονη Νορθ και ο ενός έτους Σέιντ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης