Σπαλιάρας: Δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει το «Survival Secret»

Σπαλιάρας: Δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει το «Survival Secret»

Ο «Σπαλ» αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του Epsilon

Σπαλιάρας: Δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει το «Survival Secret»
Στην παρουσίαση του νέου ριάλιτι επιβίωσης «Survival Secret» που αναμένεται να προβληθεί τη νέα σεζόν στο κανάλι του Epsilon, ενδέχεται να δούμε τον Γιάννη Σπαλιάρα. Ο παρουσιαστής και μοντέλο που κέρδισε τη συμπάθεια των τηλεθεατών μέσα από το «Survivor», όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Down Town, σκέφτεται σοβαρά να αποδεχτεί την πρόταση.

«Αλήθεια στο Survival του Epsilon θα πήγαινες;»
, ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου. «

Αυτές τις μέρες συζητάω για την παρουσίαση. Μου το πρότειναν και το σκέφτομαι. Εξετάζω κι άλλες προτάσεις και ψάχνω να βρω τι είναι καλύτερο για μένα», απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Προτάσεις από πρωινές εκπομπές δέχτηκε; «

Κλείσιμο
Όχι, αλλά ακουγόταν πολύ αυτό. Λογικά θα δεχτώ κάποια κρούση. Ένα τηλέφωνο θα πέσει από τη Μενεγάκη ή Σκορδά. Μου το λένε όλοι», τόνισε.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το trailer του «Survival». Τόσο ο τίτλος, όσο και το πλάνο που δείχνει τη θάλασσα, θυμίζει πολύ το «Survivor» που «τρέλανε» τα μηχανάκια της τηλεθέασης την περασμένη σεζόν.

Με το βίντεο που κυκλοφόρησε, το κανάλι Epsilon καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Προφανώς ο τηλεοπτικός σταθμός του Epsilon, θα «σταθεί» απέναντι στο «Survivor 2» με το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης