Απόψε η συναυλία Ρέμου - Ramazzotti: Πυρετός προετοιμασιών στην Ψαρρού

Απόψε η συναυλία Ρέμου - Ramazzotti: Πυρετός προετοιμασιών στην Ψαρρού

Ήδη δεκάδες σκάφη που φιλοξενούν VIPs και celebrities που ήρθαν ειδικά για τη μοναδική συνάντηση των δύο τραγουδιστών, έχουν αγκυροβολήσει ανοιχτά της Ψαρρούς

Απόψε η συναυλία Ρέμου - Ramazzotti: Πυρετός προετοιμασιών στην Ψαρρού
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς ξεκίνησε...

Καθώς Αντώνης Ρέμος και Eros Ramazzotti θα συναντηθούν απόψε στη σκηνή του Nammos υποσχόμενοι να καταπλήξουν τα πλήθη με τα τραγούδια τους, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις έτσι ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα στην ώρα τους. 

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε χθες βράδυ στην Ψαρρού και κατέγραψε πλάνα από την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει απόψε στην κοσμοπολίτικη παραλία. 

Κλείσιμο
Ήδη δεκάδες σκάφη που φιλοξενούν VIPs και celebrities που ήρθαν ειδικά για τη μοναδική συνάντηση των δύο τραγουδιστών, έχουν αγκυροβολήσει ανοιχτά της Ψαρρούς. 

Η περιοχή έχει φωταγωγηθεί με εντυπωσιακούς προβολείς, ενώ την παράσταση κλέβει ο φωτισμός του πολυτελούς shopping mall που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το διάσημο seaside restaurant. 

Την Τετάρτη έγινε και η τελευταία πρόβα με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να προσφέρει μοναδικές στιγμές στο κοινό.

Δείτε το βίντεο του Mykonos LiveTv
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης