Πάρταρε στο Μαϊάμι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Πάρταρε στο Μαϊάμι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο ΝτιΚάπριο «το έριξε έξω» λίγες ημέρες πριν πραγματοποιηθεί το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά του ιδρύματός που φέρει τ΄όνομά του, στο Σεν Τροπέ

Πάρταρε στο Μαϊάμι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Πάρταρε στο Μαϊάμι ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μαζί με τον γιο του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ Ίστγουντ. Ο χολιγουντιανός σταρ και ο γοητευτικός ηθοποιός και μοντέλο, Σκοτ Ίστγουντ, διασκέδασαν στο νυχτερινό κλαμπ E11even και στη συνέχεια συνέχισαν τη διασκέδασή τους, στο ξενοδοχείο 1 Hotel South Beach.

                                            
Ο Σκοτ Ίστγουντ

Ο ΝτιΚάπριο «το έριξε έξω» λίγες ημέρες πριν πραγματοποιηθεί το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά του ιδρύματός που φέρει τ΄όνομά του, στο Σεν Τροπέ. Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ταξιδέψει στη Γαλλία για την ετήσια εκδήλωση του ιδρύματος  που δημιούργησε ο ηθοποιός με στόχο την προστασία της άγριας ζωής από την εξαφάνιση και την αποκατάσταση της ισορροπίας για τα απειλούμενα οικοσυστήματα και τις κοινότητες

Κλείσιμο
Το γκαλά  διοργανώνεται στις 26 Ιουλίου στον αμπελώνα Domaine Bertaud Belieu, στη γαλλική ριβιέρα και περιλαμβάνει δημοπρασίες και παραστάσεις που προσελκύοντας πλήθος διασημοτήτων από τη βιομηχανία του θεάματος, αλλά και εκπροσώπους οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στην 4η διοργάνωση του γκαλά, αναμένεται να δώσει μία συναυλία ο Αμερικανός ροκ σταρ, Λένι Κράβιτζ και να συνεπάρει με τις μουσικές του, τους καλεσμένους της εκδήλωσης. Σύμφωνα με α με δημοσίευμα του Page Six.gr, ειδική εμφάνιση αναμένεται να κάνει και η σούπερ σταρ Μαντόνα.

Το ίδρυμα του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο επικεντρώνει την προσοχή και συλλέγει πόρους για τη χρηματοδότηση δράσεων που αφορούν την προστασία της βιοποικιλότητας, τη διατήρηση των δασών και των ωκεανών και την κλιματική αλλαγή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης