Αναστάτωσαν τη Μύκονο Βασάλος-Βαλαβάνη-Πασχάλη!

Αναστάτωσαν τη Μύκονο Βασάλος-Βαλαβάνη-Πασχάλη!

Κάποιοι από τους «Survivors» ζουν μια διαφορετική εμπειρία, καθώς ξεκίνησαν μια κρουαζιέρα γεμάτη κέφι, παιχνίδι και διασκέδαση 

Αναστάτωσαν τη Μύκονο Βασάλος-Βαλαβάνη-Πασχάλη!
Οι περιπέτειες για τους παίκτες του Survivor συνεχίζονται και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, στήνονται παρόμοια αθλήματα με αυτά του Survivor και οι παίκτες συμμετέχουν μαζί με τον κόσμο που πάει να τους δει από κοντά και να αγωνιστεί.

Αυτή την φορά, κάποιοι από τους Survivors ζουν μια διαφορετική εμπειρία, καθώς ξεκίνησαν μια κρουαζιέρα γεμάτη κέφι, παιχνίδι και διασκέδαση. Στο πλοίο φυσικά βρίσκεται και Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος δίνει τον παλμό των παιχνιδιών, μεσοπέλαγα.

Οι πρώτες εικόνες και τα βίντεο από την κρουαζιέρα των Survivors

Κλείσιμο
Η κρουαζιέρα ξεκίνησε χθες και η πρώτη στάση έγινε στη Μύκονο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σόφη Πασχάλη, απόλαυσαν τις ομορφιές του νησιού μαζί. Βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο, όπου γευμάτισαν.

Φυσικά, η κάμερα του Mykonos Live Tv κατέγραφε κάθε τους κίνηση. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, αναστάτωσαν το νησί των Ανέμων, καθώς όσοι αντιλήφθηκαν την παρουσία τους ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Οι ίδιοι, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι δεν χάλασαν σε κανέναν το χατίρι.

Δείτε το βίντεο: 



Πηγή: www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης