Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έκαναν την Πηγή Δεβετζή να βάλει τα κλάματα

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έκαναν την Πηγή Δεβετζή να βάλει τα κλάματα

Η ολυμπιονίκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν παρακολούθησε on air τις νέες δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Survivor  

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έκαναν την Πηγή Δεβετζή να βάλει τα κλάματα
Πλάνταξε στο κλάμα η Πηγή Δεβετζή η οποία βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα. Η ολυμπιονίκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν παρακολούθησε on air τις νέες δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Οι δηλώσεις αυτές και όσα είπε η πρώην παίκτρια του Survivor, συγκίνησαν την Πηγή Δεβετζή, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Όπως είπε στην Ελεονώρα Μελέτη, παρακολουθώντας τις δηλώσεις της Ευρυδίκης, θυμήθηκε τα δικά της χρόνια, τα χρόνια του αθλητισμού. Όπως είπε η ολυμπιονίκης πολλές φορές έλειπε για αρκετό καιρό από την οικογένεια της και αισθανόταν μοναξιά.

«Με συγκίνησε γιατί είπε ότι εκτιμάμε τα πιο απλά πράγματα όταν βρισκόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις. Μου θύμισε όταν έφευγα από την Ελλάδα και έλειπα πάρα πολλούς μήνες μακριά από την οικογένειά μου», ανέφερε χωρίς να καταφέρει να κρατηθεί και ξεκίνησε να κλαίει.

Κλείσιμο
«Παίζει ρόλο μέσα από την οικογένεια, πώς μεγαλώνεις, η ανατροφή σου… Όταν λείπεις για να κάνεις αυτό που αγαπάς, είναι πάρα πολύ δύσκολο και νιώθεις μόνος σου πάρα πολλές φορές. Εκτιμάς τα λίγα πράγματα που σου έχουν δοθεί για να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς. Για αυτό συγκινήθηκα», εξήγησε η Πηγή.
  

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης